ben bole sansımın taa A...m manavgattaydım ısler uzun surdu 9da gelebıldım ancak anta ondada yorgundum gelemedım...:(
Printable View
ben bole sansımın taa A...m manavgattaydım ısler uzun surdu 9da gelebıldım ancak anta ondada yorgundum gelemedım...:(
kardesim beni herkez tanıyor tanıaşamayanlar tanıssın maksat bu D:D:D
bidahakine izinli günüme denk getircem...birde suan motorları yapılan yada sehr dışında olan çalışan arklarımız var...manavgat team gelmedi mesela...minimum 5 vti 10denede 106 saxo eksikti...bidahaki sefere dahada iyi olucakta fotolar nerden mekan nasıldı bi söleyin bakalım ????? yorumları alalım bide...
siz petroldeyken clioyla ben garaja gidiyordum :)levent seni bugün servis yolunda gördüm :) corolla ciddi yerle bir 4 kişiydiniz galiba ama yayla birlikte ciddi düşüktü...
arkadaslar bugun tech turkey bulusması oldugunu orda ogrendik cogumuz ok davetliydik subarular olarak ve yıkarak geldik(BTU olmasada)cok guzeldi ama biraz kopuktuk sonucta araclarımızın ne oldugu onemli degil orda bir bas birlik beraberlik saglamalıydı derim ben nacizane olarak ama yinede guzeldi herkes yaka yaka geldi tum masalar ses duydukca ayaktaydı:)))
On numara bir geceydi.
Fotograflar videolar gelince görüceksiniz.
Tanıştığıma çok memnun oldum.
Arayı açmayalım :D
gece çok güzel geçti valla.yemek bahane roll şahane :)
arayı uzatmayalım,fotoları bekliyoruz.....
güzel geceydi bol vti lı oldu:)
güzel olmuşş haberleri geldii videoları bekliyorumm
tekrardan herkezle tanışdıgma memnun oldum.güzel bi akşm oldu.hepinizin ayağına saglık.arayı açmayalım :D
Resimler en kısa zamanda gelecek..
Güzel bi bi geceydi gelen herkeze çok teşekkürler.. arayı açmayalım :D
Buluşmayı hazırlayan Dragon07 EFE nerdeydi gören varmı ? :D
abı bn kemal can masa ıcın yonlendırmıstım sızı...:)aslında hep beraber oturup muhabbet etmek ısterdık hatta masada ona gore U yapıldı ancak bıze sonradan haber geldı karsılık olmasın dıe tek masa ayrı olması ıstendıgı soylendı sızın grup ıcın..(kısıler karısmasın grup dagılmasın anlamında)bu seferlık boyle oldu bı dahakı sefere hep beraber daha samımı bı masa yaparız kanımca bıraz acemıce duzenlemısler saolsun duzenlıyen arkadaslarım bı dahakıne bnde el atıcam..:D:Dayrıca mekana gelırken yakısanı yaptınız tebrık ederım abı..:D:D
saygılar
ayrıca gelen arkadaslara cok tesekkurler..foto cekımlerı olsun yapılan rolller olsun tanıstıgım arkadaslar olsun gusel bı gundu bnm ıcın butun tanıstıgım arkadaslarlada memnun oldum..bı dahakı organızasyonda gorusmek uzere...:)
siz yapın biz gelek
ben çalışıyordum gelemedim siz petrole geldiginizde ben araç teslim ediyordum o gün normalde izinliydim ama bi arkadasım hasta olunca ben yerine geçmek zorunda kaldım...önemli olan buluşmak toplanmaktı mekan olarakta 10numara yerdi...yemekleride iyiymiş...roll da yapmıssınız...