en güzeli bu olur.yakalıycan bunları sonra bu ankarada arabası calınanların hepsiyle beraber 40 metrekare biyere bırakıcan.
Printable View
polisin yakalaması onlar için kurtuluş olur
gecmis olsun.camdan cıkıcan sıkıcan 2 tane....
cok gecmiş olsun
Ankara emniyetı anca Tayyibi korusun başka bı halt ettıklerı yok ,görunen o ki...
Geçmiş olsun dostum iii yırtmışınız yıen bunada şükür.
geçmiş olsun , yakalasan adamı vursan kırsan bide sen ceza yicen :icon_wack işimiz allaha kalmış allah sonumuzu hayır etsin...
geçmiş olsun
Başkent'de böyle olayların yaşanması üzücü..
aşağıdaki linke tıklayıp yorumlarınızı yazabilirsiniz belki faydası olur da Ankara'lı vatandaşlarımız hergün araçlarının çalınmış olması kabusuyla uyanmazlar...
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=20
ben yolladım
Abi çok geçmiş olsun ankara emniyetine söyleseniz daha dikkatli olsalar emniyet biraz boş bıraktı heralde bunların başını
cok geçmiş olsun ankarada ciddi şekilde artış var. polis neredeee?????? birinin konuya el atması lazım emniyet nerede?
Ankara emniyeti HARIL HARIL Modifiyeli arabaları Parka çekiyor, Polis Arabasından çok ATESTAŞ ÇEKİCİSİ war artık ankarada...
E tabi tüm mesailerini modifiyeli arabalartı parka çekmek için kullandıklarından, çalınan arabaları, hırsızları aramaya wakit kalmıyor, bu da hırsızları cezbediyor...
çok geçmiş olsun. keşke gc8 ler uygun fiyatlara kaskolanabilseydi ne güzel olurdu.
abi geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış valla.allah korumuş çok üzülürdük öyle bişe olsa. imkan olacak yakalayacaksın bu şerefsizleri yatıracan yere üzerinde lastik yakacan aslında.anlayacaklar ozaman nedemek olduğunu
ben bir istanbullu olarak söze başladım emniyete isyan ettim biraz önce ama bu yazıları okuyan yetkili kişinin içinden (hssktr lan!) diyeceğinden eminim.
geçmiş olsun fatih .....bu aralar hakketen nedir ankaranın bu durumu cidden düşündürücü :confused:
Allahtan zamanında yakalamışsınız combo geçmiş olsun
Pompali tufek herkese tavsıye ederım:)
çok geçmiş olsun , allah korumuş valla , 30 saniyeyle şimdi sonu olmayan bi şekilde araba yolu gözlemekte vardı ucuz atlatmışsınız.
İçeride parça alınmasıyla ilgili değil belki ama arabanın götürülmesine bi çözüm olarak bişey düşünmüştüm eskiden.Şu an güvenlikli sitedeyiz ve kasko var diye pek üstüne düşmedim ama ciddi ciddi aklımdaydı bi ara....Tamamen gözden çıkarılan bi telefonu yine kullanılmayan bi sim kartla arabanın arka koltuğunun altına , stepnenin oraya falan bi zulaya gizleyip çakmağın içinden bi şarj hattı çekilicek.Araba çalıştığı , gezdiği sürece şarj edilip ;3-4 gün kullanılmadığı anlar haricinde şarjı dolu olucak.Yapılmayacak bi iş değil , millet araba turboluyo , elektrik tesisatı kuruyo sıfırdan...Allah korusun çalındığı , bişey olduğu anda da direk o telefonun numarasını verilicek emniyete.Nokta tespiti gitsin bassınlar şerefsizleri sonrasında.OTOMUBUL vss alternatiflerden çok daha düşük maliyetli ; kaskosu ıvırı zıvırı olmayan araç için en azından bi nebze olsun rahat uyumaya yarar diye düşünüyorum.