|
|
#1 | |||
![]() |
Ewt Arkada$lar.. Dün Yaşanan Kara Geceyi Şiddetle Kınayan Bir ben değilim Heralde..
ßir ßeşiktaşlı Olarak Kutluyorum Takımımı.. Peki Gs Fb Trabzon Sporlu Arkda$lar Nerede Ne yanlı$lar yapıldı? Takımlarınızdan bu seneki beklentiniz neler yapacakları ? |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
Trabzon ile Galatasaray pisi pisine elendiler...
İşi kafadan sıkı tutsalardı elenmezlerdi... Beşiktaş ile Bursa temsil edecek allah yardımcıları olsun.... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
dün maçı izlemeden ntv dne takip ettim bu kadar acı bi olay olamaz bi galatasaraylı olarak harbi delirdim... galatasaray gol attı diyo sergen diğer yorumcu ercan tanerdi sanırım bu saatten sonra daha glatasaray maçı vermez 3 dk var derken gol oldu hepsi birden istem dışı güldüler cidden çok kötüydü bi anda fanatikleşip havaalanına gitmek istedim gelişlerini beklemek için...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
aykut'a o sabrı nasıl göstericez bilmiyorum. Allah bize sabır versin...
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Trabzonspor luyum iyiki elendik,hiç değilse lig'e asılırız... fener maçında gördük 2.yarı takım ortalıkda yoktu geberiyorlardı yorgunluktan.. Bize lig şampiyonlugu lazım ilk kendi içimizdeki kupayı alalımda sonra dışarıya bakarız, 28 yaşındayım ulan bi şampiyonluk görelim be
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yok
|
beşiktaşın kadrosu kaliteli geçmiş senelerdeki gibi değil gruptan çıkar gerçi gruplar daha belli olmadı ama ne olursa olsun çıkması gerekir sonrasında nereye kadar gider bilmiyorum, fenerin turu atlayabilecegini düşünmüyordum zaten ama galatasaraydan umutluydum onlarda çıkamadı, trabzona ayrı bir paragraf açmak gerek aslında süper oynadılar son beş dakkaya kadar son dakkada gelen gollerle elendiler çok iyi oynadılar ezilmediler karşılarındaki takım sonuçta gücü belli olan bir takımdı yazık oldu o yüzden, bursa üçüncü olarak çıkabilirse gruptan iyi olur glaskovun önüne geçebilirlerse başarılı sayılırlar
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: AE86
|
trabzonun yanlış yaptığını sanmıyorum. ilk 3 trabzon bursa beşiktaş arasında olur. galatasaray ve fener de 4 ile 6 arası bir yere oynar artık.
not:galatasaraylıyım. |
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Herghun Daha Fazla Koyuyorlar üstüne.. $enol güne$ Çok büyük bir + oldu trabzona Fb den ve Gs den Daha Fazla $ansları Lig için bence.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
4 takımdan bir tek Trabzonspor kondisyonlu tam olarak.
Kafakafaya oynadılar Liverpool ile. Diğerlerinin oynadıkları takımların düzeyleri belli zaten. Trabzon a üzüldüm. Yalnız maçta yağan yağmur nasıldı öyle. Zaten Rize'de sel felekatine yol açmış o yağmur
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
Türk takımlarının sürekli gelen sezon başı rehavetlerinden kaynaklanıyor.
Galatasaray'ın transfere ihtiyacı var gün gibi ortada. İkinci lig düzeyinde futbolcularla bu lig dahi gitmez. Tek acıdığım yıllardır bir aşağı bir yukarı yaparak aldığımızpuanlar 3 takımın sıfır çekmesiyle bir kaç yıl geri attı bizi. Galatasaray'ın sorunları belli ; gönderilen oyuncular yerine alınanların takıma geç katılması ve kalitesinin düşük olması.Defolu futbolcularla dolu alternatifsiz bir kadro şişkinliği. Fenerbahçe hala takım olamadı. Trabzonspor ise fizik ve kondisyon olarak çok yoruldular yetmedi maçlara yaratıcı kadro olmasına rağmen rakip Liverpool olunca 2'yi atıp bir türlü koparamadılar. Beşiktaş en çok grupları çıkar sonrası yine muamma. Bursa içinde keza aynı şeyler geçerli hatta gruplar bile şüpheli. Yine Avrupa'da Türkiye'nin hüsran senesi. Son Düzenleyen srdralc; 27-08-2010 09:15. |
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
zicoyu gonderdin,,ustune getirdigin adamı para ver gonder,,, ustune son hafta şampiyonlugu kacırdıgın adamı getir onada dunyanın parasını ver gonder,,, git 35 trilyona "GUIZA" denen dallamayı al...
3 sene önce avrupada ceyrek finale kalan takımın teknik direktorunu 1-2 milyon euro için yardımcılarını 300-500 k $ euro için gonder,,, aragones,, daum,, guizaya 50-60 milyon euro para ver.. ey başkan !!! beter oll beterrrrrrrrrr !!! senin yüzünmden fenerbahçemi bıraktım !!! Saygılar Rıdvan.. |
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Trabzonspor, şansızlığının kurbanı oldu. Hem İngilterede hem burda bence kafa kafaya oynadılar Liverpool gibi bir takımla. Son dk. kendi kalesine golü atmasa uzatmalarda her türlü elerdi Liverpool'u.
Galatasaray, Gerçekten yazık yani elendiği takım bizim ligimizde bile oynayabilecek kapasiteye sahip olmayan bir takım. Böyle bir takıma elendiği için radikal kararlar alıp harekete geçmesi lazım. Fenerbahçe, Kötü oynamadı ama turu geçecek hamleleride yapmadı. Sıradan bir maç oynar gibi çıktı oynadı berabere kaldı ve elendi. Paok çok daha istekliydi. Beraberliği buldukları dakika maalesef Fenerbahçe için olumsuz oldu zamanı kalmadı hamle yapmak için Fenerin. Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında yapması gerekeni yaptı. İnönüye göre daha iyi oynadığını düşünüyorum. Bunda ilk maçı 2-0 kazanmış olmasının payı büyük. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
Valla başka takımı bilmem ama akşam gs taraftarı olarak maçı izlerken geberdim,yok böle bi durum doğru dürüs pas yapamadık sanki karşımızda çok büyk bi takım varmış ve ilk maçı yenmiş gibi oynadık.golü hiç düşünmediler nerdeyse hakan balta ve ali turanın pas hataları zaten ayrı bi fiyasko.Kaleye düzgün bi şutumuz yok.
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
dun gece ilk defa galatasarayli oldugumdan utandim.fb nin halinide gorunce dahada utandim.bu turk futbolu nereye gidiyor? artik 2.-3.sinif takimlara on elemelerde elenir olduk.2 dkka gol yememek bu kadar mi zor kardesim?
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
rezil fb.. allah belanızı versin ne deyim.. aziz yıldırım gitmedikçe bize gülmek haram...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|