quantum maalesef bu konuda yanılıyorsun.. avrupadaki diğer takımlarla dalga geçme işini ilk başlatan GS taraftarıdır..
Printable View
quantum maalesef bu konuda yanılıyorsun.. avrupadaki diğer takımlarla dalga geçme işini ilk başlatan GS taraftarıdır..
Valla doğrudur.. Öyle aklımda kalmış. Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum.
Ayrıca yeni öğrendim,
Dün geceden sonra, Beşiktaş 3.2 million Euro fazladan kazancak avrupada yoluna devam ettiği için. Yayın gelirlerinin tek sahibi Beşiktaş olacak :)
Bu da yeni transfer in 1 yıl bedava oynaması gibi bişey olacak, o parayı çıkarmış oluyoruz :)
Teşekkürler :)
o kadar dedik bu zico gitmesin diye dinleyen yok.. bjk yi yada gs yi yenmek bizim için sorun değil,, ama artık avrupada bişeyler yapmak gerekiyor,, young boys paok bunlar bizimkilerle boy ölçüşemez ama gel gör ki elendik.. elimizde bi lig kaldı bakalım o ne olcak..
aslında haklısın,, klubümüzü asıl bu gunlerde bırakmamak lazım :icon_tup::icon_tup:
ama ne bileyim işte diyoruz işler iyi gitmiyor,,, başkan bunu duymuyor,görmüyor,,, hemde kacıncı kez !!! beni üzüp bu hale getiren bu,,
Saygılar
Rıdvan..
ortasahada canla başla çalışan emre gibi bi adamı alıp yerine selçuk gibi bi kazmayı koyan zihniyet herzaman yenilmeye mahkumdur...anlamıyorum bu selçukta ne var çok merak ediyorum teknik direktörün görüp biz taraftarların göremediği bi şey mi var selçukta???? bi fenerli olarak elenen 3 takımımız adına üzülüyorum BENCE TÜRK FUTBOLU NEREYE GİDİYOR bunu sorgulamak lazımmm......
serdar selçuk çok kötü de, baroni denen hanzo çok mu iyiydi? o öküz herifi hem TS maçında hem de Paok maçında sahada tuttu.. sonuç ortada.. fb ve gs den bu sene bir cacık olmaz.. bari şampiyon ts olsa..
bu sene de ya bursa olsun ya da ts şampiyon...
selçuk,baroni bu takımın oyuncuları değil.
aykut'la nasıl olucak bu sene bilmiyorum ama hiç mi hiç inancım kalmadı
valla bi Besiktasli olarak uzuldum ama aslinda TS den umutluydum acikcasi o da hayal kirikligi..Yaziklar olsun 5 paralik takimlara elendik:Deli:
boşver sen başkanı onu bunu kazık çakmadı ya elbet gidicek...zicoya gelince iyi adamdı ama yapıcak bişey yok.herkesin arkasından ağlıcaksak asıl carlos alberto perreira vardı bence en çok arkasından ağlanacak adam oydu.neyse sıkıntı yok biz yine çubuklunun peşindeyiz.olması gerekende bu
bu arada Trabzon biraz daha kondisyonu arttırırsa bu sene kesin şampiyon olur...
Fenerbahçe aykut u neden takımın başına getirdi hiç anlam veremiyorum, avrupa düzeyinde bi takım oluşturmaya çalısıyorsan en önemli unsuru teknik direktoru aykut dan yana kullanıyorsun hiç direktor kariyeri yokken. hoş futbolcu olarak hiç sevmem şampiyonlukdan etmişti :D
ya baroniyi konuşmuyorum bile ama en azında emre sahadayken baroninin açığını kapatıyodu..ama dediğine katılıyorum ne baroni nede selçuk bu takımın oyuncuları değil..ben fenerbahçede mücadele eden bi tek GÖKHAN GÖNÜLÜ biliyorum adam 3 sefer çizgiden top çıkardı..ama bakıyosun BİLİCA ortalarda geziniyo MEHMET TOPUZ desen 2.yarı adını duymadum allahtan STOCH gibi NİANG gibi bi transfer yaptık ama bunlarda tek başına yetemiyoo offffffffffff çok doluyum yaaa :ofk::ofk:
dün akşam gerçekten çok sinirlendim..kendi takımımın turu geçmesine sevinemeyecek kadar çok sinirlendim..evvela ben koyu milliyetçiyimdir..türk bayrağı taşıyan herşeyi herkesi desteklerim onla beraber olurum....peki arkadaşım sen uefa kupası şampiyonusun hiç değilse öyle bir formayı giydiğinden azcık feyz alın ve hakkıyla oynayın..gelelim diğerine,Fenerbahçeye yani..ilk maçta 10 kişi kalmış adamı savsaklıyorsun sonra kendi sahanda inter juve v.s. getirip diş gösterdiğin sahanda şu toplama takımı yenmek değil hezimete uğratman lazımken yaptığına bak..ts içinde liverpool aşağı yukarı 4-5 eksik adamı olmasına rağmen farklı futbol anlayışlarından doğacak hiçbir farkı hissettirmedi kutlarım onları yinede..ben beşiktaşlı olarak gerçekten trabzonun oynadığı futbolu takdir ediyorum..GS ve FB taraftar ve yönetimleri bence gereken hesabı sormalıdır..ikiside TR nin en büyük klüplerinden ve hakettikleri bu değil..bu adamlara çok yüz veriyoruz ağam paşam diyoruz halbuki yanlış..maça çıkmadan önce futbolcu lavuklara gidip ; bakın Galatasaraysınız ,Fenerbahçesiniz,,o forma sizin gibi onlarca nesili gömdü.şimdi sırtlayan sizsiniz ve hakettiği gibi oynayın diyerek formanın kendilerinden daha değerli olduğu hatırlatılmalı bence...
Trabzonu ayakta alksıladım. Hani kanının son damlasına kadar savastı derler ya aynen öyle yaptılar. Helal olsun adamlara..
ya bide bizim takım taraftarına(trabzon) son dönemde hiç susmuyorlar :D eskiden böyle değildik, maç başlamasına 2 saat var bagırırlardı maç baslar çekirdek çitlenirdi afferim takdir ettim.. anortodis(rum takımı) macından sonra bırakmıştım ilgilenmeyi:ofk: yeniden ilgilenmeye basladım..
300000 euro için mondragon u satan gerizekalı galatasaray yönetimi kaçan milyon eurolarına yansın.. utanıyorum artık galatasaraylıyım demekten :(
Fenerli olarak elenmemize çok sevindim !
Kim ne derse desin en oturmuş başarılı iskelet FB de TS BJK VE GS ye bakınca onların ligi ününde bitirmiş kadro ya eksiklerine takviyeler yapıldı bu sene sadece ligte oynayıp birbirlerini tanısınlar sonra FB döktürmeye başlıcaktır.
BJK yide hiç anlamıyorum 2 adam transfer ettiler q7 yıllardır birşey yaptığı yok Guti ise pili bitmiş ...
zamanında Roberto Carlos u getirdik biz Guti onun yanında hafif kalır pili bitmiş diye demediklerini bırakmıyanlar şimdi bizim takımızızda yıldızrlar diye hava atıyorlar ya gülmekten ölüyorum ...