|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
az önce yanındaydım efsanenin
...rica ettim kırmadılar sağolsunlar getirip gösterdiler arabalarını....muğladan çıkarlarken fiyat 21500 dü......izmire geldiğinde 23500 e ulaşmıştı bile....e dedim siz 21500 diye çıktınız yola ve yanıma geldiniz....cevap biz yeni arabalara baktıkta kafamız karıştı.....balıkesirdede görmek isteyenler var..... 23500 verirseniz satabiliriz arabayı size.....hadi selametle deyip ayrıldım yanlarından....hayır bana telefonda deseki biz fiyatı arttırdık....zamanımı çalmıycak....emeğimi çalmıycak....paramı çalmıycak....adam beni arabanın başına kadar getirtiyor sonra e fiyat 23500 oldu ....bu gibi sözü sakız sanan adamlardan her türlü cambazlığı beklerim.....alıcı olan arkadaşlar çok ciddi incelesinler arabayı....zira ben bagajdaki lpg tüplerini bağlamaya yarayan köşebent destekten...çamurluk podyasında tam lpg beyninin bağlandığı yerdeki anlamsız iki adet paslı vida deliğine bir anlam veremedim....zira böyle bir adamın sözüne itibar edilmez.....balıkesir fiyatınıda 25500 olarak tahmin ediyorum )))))) ...allah çevre illerden gidecek arkadaşlara sabır versin diyorum.....hani öyle bebek gibi 106.000 de içi yeni dışı yeni kokan bir arabayla karşılaşsam yinede gam yemiycem....ne care ki vti 'ını ferrari zanneden bir canavar daha yaratmışız el birliğiyle afferim bize Son Düzenleyen speed; 27-08-2010 20:18. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
yanar donerler her zaman mevcut
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
o kadar saçma sapan insanlar varki bişey almakta satmakta çok zorlaştı artık
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ...
|
ilerlersinler...açgözlüleşmişler onlar 5dkda....daha onceden lpgsı varsa bıde km bile oynanmış olabilir...bıraksınlar bu ayakları
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ebız adamı ellı kısı arayınca adam gaza geldı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
almayın patlasın elinde bırakın ya fırsatçılara aman vermemek lazım
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
o meşhur 10 plaka vtecmi özdin abi ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Kalkan totoşları indirmek lazım böylelerine...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
herkes arayıp 12-13 teklif etsin bence.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
vay demek baktın abi.keşke isteğin gibi çıksaydıda ve sahibide yanar dönerlik yapmasaydıda alsaydın abi izmire gelmesini isterdim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Kusura bakmayın da kuzuyu kurt yapan sizlersiniz.
Su forumdan o bahsedilen arabayı o gün 100 kisi aramıstır. Bu kadar kisi arayınca adam fiyatı da yükseltir herseyi yapar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
cok guzel ya, adamlara bak zengin olduk sanip her an fiyat arttiriyorlar sanki hazine bulmus gibiler
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
keşke geçen sene gördüğümde yapışsaydım buna o zaman 16ya verirdi.ama şimdi bu arabayı almak imkansız gibi bişey.baksana muğladan izmire 2000 tl.istanbuldan falan olsa +5000çeker heralde çakal
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
adamin sucu yok 100 kisi ararsa oyle olur sanki bulunmaz hint kumasi okadar abartildiki adam iyiki bu durumda 25 istemiyo.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla SOL
|
Adam bi anda bişi sandı birden palazlandı..
neyse en azından nasıl bisi oldugunu anladık.. hayırlısı olsun. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
özdin abi vti siz olmuyo deme.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:39 ::::

...rica ettim kırmadılar sağolsunlar getirip gösterdiler arabalarını....muğladan çıkarlarken fiyat 21500 dü......izmire geldiğinde 23500 e ulaşmıştı bile....e dedim siz 21500 diye çıktınız yola ve yanıma geldiniz....cevap biz yeni arabalara baktıkta kafamız karıştı.....balıkesirdede görmek isteyenler var..... 23500 verirseniz satabiliriz arabayı size.....hadi selametle deyip ayrıldım yanlarından....hayır bana telefonda deseki biz fiyatı arttırdık....zamanımı çalmıycak....emeğimi çalmıycak....paramı çalmıycak....adam beni arabanın başına kadar getirtiyor sonra e fiyat 23500 oldu
....bu gibi sözü sakız sanan adamlardan her türlü cambazlığı beklerim.....alıcı olan arkadaşlar çok ciddi incelesinler arabayı....zira ben bagajdaki lpg tüplerini bağlamaya yarayan köşebent destekten...çamurluk podyasında tam lpg beyninin bağlandığı yerdeki anlamsız iki adet paslı vida deliğine bir anlam veremedim....zira böyle bir adamın sözüne itibar edilmez.....balıkesir fiyatınıda 25500 olarak tahmin ediyorum