|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW
|
Beyler bayanlar 25 bin liraya kadar Golf-Focus alıp rahat mı edelim yoksa makyajlı 147 mi alalım?
Bakımları/parça fiyatları falan nasıldır? Atıyorum Focustan çok farklı mıdır? Cidden ikide bir sağı solu bozulur mu yoksa o geyikler şehir efsanesi mi? Bir de satarken kesin zor satarız da, 5 sene bindik diyelim araba 10 senelik oldu, şimdi bakıyorum 2001 156 lar bile hala 20 bin lira ediyor. Öyle veya böyle satarız heralde dimi sıkışırsak? ![]() Avatarım uçmuş bu arada Son Düzenleyen can87; 28-08-2010 15:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Alfaya kulllanan başka araç kullanmaz genelde alfa alır ve satarlar.
147 cidden ben şahsi düşüncem cok iyi ve konforlu araç sürüş keyfi baya iyi ve donanım seçenekleride baya var eğer uzun süreli binmeyi düşünüyosanız alfaya bi göz atın kafanıza yatarsa alırsınız. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
honda gibi. alfa alan alfadan başkasına binmez derler. ben de çok düşündüm fakat sizinle aynı şüphelerden dolayı henüz karar verebilmiş değilim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
alınırsa ztn 4-5 seneden önce satma gibi bi durum olmaz, ihtiyaç acil durum vs. haricinde.
gri focus herkeste var da kırmızı 147 nin tribün etkisi daha fazla ondan aklım karıştı ![]() yazın çekinmeyin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İç tasarımı hep gözüme çok mükemmel görünür, dış tasarımı da genelde Alfa'ların hepsinin, ama hep derim o motorlar o kasaların hakkı değil diye
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
konu başlığına vtec roll sorgu sorunsal spec alınık falan yazsaydım kesin daha çok cevap gelirdi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alfa hakkındaki şehir efsaneleri zeytinoglu döneminden gelmekte.Şu anda parça sıkıntısı gibi şeyler yok.Yan sanayi bi sürü seçenekte var. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Çok iyi seçim olur lüx ufak italyan o bir alfa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
1.6 - 120hp makyajlı kasa , gerek görüntü gerek performans olarak tatmin eder , güzel ve kendine özel bir motor sesi var , zevkli bir araba , tek kusuru bana göre yakıtının 1.6 motora göre fazla olması..
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
4. viteste 180 gören arkadaşım var 147 ile
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
147 can , hemde makyajlı düşünüyorsun şekli yeter
![]() bakımları diğer saydığın modeller kıvamında, selespeed ler sıkıntılı bitek haricinde düzgün kullanılmış/kullanılan bi araçsa sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ah keşke 147 3K 2.0 manual olsa da binsek
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: AlfaRomeo 156
|
Şehir içi 9.5,şehir dışı klima+yük 6.2lt/100km.Rakiplerine göre çok çokta kötü değil ama benim için herşey yakıt diyorsan ayrı tabi. 1.6TS motor hiçte fena değildir,1.6 için yeterli performans sunuyor.En mantıklısı 147Q2 fakat sizin rakamdan çok daha üstünde fiyat çekiyorlar.
Kısacası 5 yıldır 156, 1yıldır GT sahibiyiz ve ikisindende memnunuz.Dizayn olarak 147'de 156'da hala kendilerine baktıran güzel otomobiller.Focus falan içi kalitesiz çok plastik, dışı araba işte...Golf desen sıkıcı anne arabası.. 2 arabayada uğraş verdikten sonra birşeye benzetiyorsun |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: b5
|
golf ve focustan daha albenili olduğu kesin,çok beğeniyorum 147'leri..ama servis bakım maliyeti 2.el sıkıntısı falan baş ağrıtabilir
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: AlfaRomeo 156
|
Sadece 2.el sıkıntı olabilir ama 5 yıl kullanacağım diyorsun.Bu durumda sana 147 bakmak düşer
servis bakım maliyeti diğer aynı kategori araçlarla aşağı yukarı aynıdır korkun olmasın...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
147 ve ford parca fiyatlarini nerde ogrenebiliriz? O puruzu cozersek isimiz daha kolay
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
cook guzel aletler. motor olarakta bildigin vts gti kadar ... he sporting gibi sarmaktan gidemezse ona bisey diyemem. ama guzel alet
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
Bende vardı 1.6 makyajlı kasa Alfa 147. 100KM de 13litreden aşağısını görmüyordum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |