Bende kazasız arabaya binmek isteyenleri anlayamayanlara, hayret ediyorum :heyoo:
Printable View
40 lira sknye vermem açıkcası uçuk bi rakam çünkü.
aynen arabanı parana göre ayarlayacan
ya buraya hıtt olmak ıcınmı actın bu konuyu
O mesajını neden edıtledın skn ıle vb ne alaka kolpha kolpha konular acmayın eger ıs bıtırecksenız konu acın kımse salak degıl typera 40 bın vercek adam su an gıder skn yı alır burda sacma sapan konusmaz
http://www.techturkey.com/forum/show...+sorgu&page=14
siyah type r ın konusu fazla birşey yok ama bakarsın yinede
araba sorgusu açmak ne zamandan beri sorun olduda şimdi yadırgıyorsunuz??
o konuda bile bişey yok HDF konusulmuş başka birşey yok, konuyu açan kişinin arkadaşı gelmiş mi ? HAYIR ne oldu arkadaşı typer alıyordu laf sadece..
xenomorph aracın sahibi ters demişsin sen çok düzgünmüsün ?, eminim radar hondaya götürelim diyen sensindir.. radar honda kim arkadaşım bu kadar açık söylüyorum, sen arabayı görmeden telefonda pazarlıga kalkısırsan adam seninle neden muhattab olsun yada kalkıp git gel 100 km yol kat etsin ? adamın işi bu günde kaç kişi arıyor 2 lira eksiğim kaldı ay sonu alıcam arabamı satınca alıcam diyenlerle karşılaşıyor.. bu arabaya mehmet in dısında kimse gelip bakmamıştır yine söylüyorum.. kim gelip baktıda bu arabaya *** atıyor???
Bu durumda arabayı boklayan mehzent oluyor.. Mehmet ne iş kanka niye bokluyorsun arabayı :D:D:D
E.ORANLI Okan Koçu tanırmısın ?
Ondaki Wrx i hakkından bilgin varmı. J 7777
Ergin benim için açtı bu konuyu buraya arkadaşım SKn ylede iletişim kurdum arkadaşa takaslı alayım dedim nakit olarak satmak istediğini söyledi hani siz diosunuz yha anadoludan avrupaya arabayı nasıl götüreyim edeyim falan die ben bursadan kalkıp istanbula gelicem gerekirse 2 3 gün kalıcam araçlara bakıcam olmadı kayseriye gidicem araca bakıcam ben zaten bu zamn zarfı icinde zaten yeterince zaman ve nakit kaybedicem... 2 sene önce STI almak içinde istanbula geldiğimde 1 hafta kaldım ve sonunda verdim parayı aldım geldim kalkıp şimdi neden herkez burda yok kolpa ıvır zıvır tafraları atıo...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada TYPeR hakkında bilgim olmayan bi araç ve akşam eski vb yi biraz inceleme ve görme şansım oldu garajımda bitanede honda olsun istedim...
ben adamı nerden baksan 3 4 ay once aradım konustum ıste boyalı falan dedı tmm dedım pekı dedım ben ıstedıgım servıse goturebılırmıyım dıye...oda burda yetkılı servıse goturelım demıstı..bende karsıya radara gotursek olurmu demıstım..adamda tersledi beni...sonuçta ben sordum sadece ama goturemeyız dese olurdu bende kapatırdım telefonu sonucta ben aracı gormeye gıdıcektım sonra bakıcaktım en son kendı bıldıgım guvendıgım servıse goturecektım...mutluhan'ın degısenlı arabaya kusursuz dedıgınıde duymustum bu forumda...ben sadece kendı guvendıgım servıse goturmek ıstedım adamda olmaz kardesım burda ıstedıgın yetkılı servıse gosterelım gezdıremem arabamı yerıne...o vursa nolcak bu vursa nolcak dıye tersleyınce bende ters bı adam yazdım arabayı falan kotulemedım zaten yazımdada ters bı adam yazdım
eskiden dükkanda falan görüşürdük Ismail varken yanında. Göremiyordum bu aralar dışarı çıkıcaktı ama çıktığından haberim yoktu. ismi geçince sormak istedim.
Wrx i nerelerde hiç haberim yokta soramadım
Izmirdeki askeriye ile anlaşmadan sonra biraz sıkıntı yaşamıştı
Bi aracı istiyorsan ustanı alıp gidersin, eğer içine yatarsa bi kapora verirsin tam kontrolunu yapar ağır bi kusur çıkmadıgı sürece alırsın . bu genel olarak böyledir.. ama bi laf üstüne adam arabayı çıkartıp o kadar yolu kat etmez ya yolda basına birşey geldi ?
peki sen satıcı olsan 100 km den fazla yol kat edermisin ? 400 metre yanında yetkili servis ayışığı varsa 5 km ötende damla 10 km ötende mutluhan varsa sana böyle teklif edilse gidermisin ?
ya bu dediklerimde ters yanlış olan birşey varsa biri çıkıp söylesin, yanlış diyorsunuz diye..Bu arabaya kimse gelip bakmıyor, herkes telefonda hava atıyor alıcam edicem diye vs vs arabada olanları sahibi söylüyor gizli kapaklı iş yok.. o zaman buna, ya arkadaş ne lahana tursusu denmez mi ?