|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ....
|
bi arkadaşım 3.25-3.28 filan bakarken hiç aklımızda olmadan bu araçlara sardırdık.
nedir ne değildir hiç bir bilgimiz yok ikimizinde, nette baktım saglam dürüst bir cevap alamadım işin aslı. motor anladıgım kadarıyla x5 lerde kullanılan 3.0 benzinli motor tüp takılır takılırda motor parcası fiyatları ve en önemlisi 4x4 olmasından dolayı şanzuman sorunu varmı? sorun cıkartırsa yapılırmı? yetkili servise mecburen öpülmek zorundamıyız bir sorun çıkardıgında merak ettim sizin yorumlarınız deyenimlerinizi öğrensek???? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
X5in ufağı o zman sorunlarda onunla aynıdır
Farklı bi deneyim olur. 330xi kullanmak |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
motor olarak x5 de de kullanılmasından dolayı eh biraz belk parça sıkıntısı yaşanmaz ama kasa farkından dolayı yinede farklılıklar olacaktır sanırım ama şanzuman ne alemde aktarması nasıl acaba?
fiyatları 25-28 lerle aynı neredeyse |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bir müddet kullandıgım bir araç, motor şanzımanda bir sıkıntı çıkmaz düzgün bir araçsa, tek sıkıntısı direksiyon kutusunda olabiliyor ki genelde var bu sorun, rwd kadar hızlı değil, bir sti da beklemeyin tabi 4wd diye, ama gayet keyifli bir araçtır. tek sıkıntısı gerçekten fazla olan yakıt tüketimi, 20 litre yaklaşık istanbul trafiğinde, yani rwd den yaklaşık 5,5 - 6 litre fazla 100 kmde. bu arkadan itişliye göre ciddi fark bence
Son Düzenleyen rcbasaran; 29-08-2010 18:12. Sebep: eksik bilgi |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bence gereksiz yatırım, 4 çekerin tadı Subaru da olur Evo da olur gereksiz vergilerin ve benzin sarfiyatlarının kurbanı olmanızı istemem
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Xi istemenizin sebebi nedir?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: akbil
|
4cekerde basarisiz olan bi sistem denilebilir,uzak durmak sizin tercihiniz,sayet alinmamasi gereken bos bi arac..hem 6-7lt fazla yakit tuketicek,hem aktarmadan kaybedip gitmicek,hemde adam gibi 4x4 olmicak..hic gerek yok.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
Altındaki arabanın BMW olduğu mechul bi makina ben kesinlikle tavsiye etmem BMW zevkini yaşatmıyor adama,marka olarak mantığa aykırı =) hareket kısıtlı umarm ne demek istediğimi anlamışındır
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
330 alın bence, 4çeker bmw mi olurmuş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
4 çeker aracın pek 1 espirisi olmadığını düşünüyorum daha masraflı olacak bakım olarak , yakıt artacak...
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
düşünülme nedeni fiyatlarının 25.28 fiyatları civarında olmasından dolayı.
ama bu yorumlardan sonra uzak durmak lazım özellikle yakıt:S:S teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
gereksiz yakıyor m3 bile daha az yakıyor o arabadan
bir de bmw dediğin arkadan olması lazım bence.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
yakıt canavarı yetenek sınırlı bi araç paranız çöpe gider hiç gerek yok subaru daha çok zevk verir ..
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
bıraz sorunlu ama kullanması cok zevklı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2003 bmw 525, 2010 h100
|
güzel araç. bir arkadaşımda var sürüsü keyifli hızlanması ve sesi güzel.... virajlarda çok güven veriyor... artıları bunlar... eksileri ise çok yakıyor... motoru büyük vergisi çok... turbo olmadığımdan bi subaru gibi kalkmıyor...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
330i - 330xi testininde xi nin sadece karlı havalarda avantajlı olduğu, diğer bütün disiplenlerde 2 rwd üstünlüğünden bahsediyordu...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
bizde vardı zamanında güzel ve keyifli bir araçtı hiç şikayetimiz olmadı yakıt hariç
benzin ucuzken 1 tlye yakın yakıyordu.. şmdi düşünmek bile istemiyorum
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: espri
|
iskandiyav ülkeleri hedef alınarak üretilmiştir..benim bildiğim emsallerine nazaran birazdaha yüksek...4*4 olmasından zaar fazla yakar.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
TR icin 330xi Zorlu yol kosullarinda kullanmayacaksaniz gerek yok ki o yollarda da BMW'e gerek yok.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |