|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
Merhaba arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ik-lpgli/detay bu ilandaki benim araçla takas etmek istiyor. Nasıl bir araçtır. Alınca elimde patlamasın ( satış konusunda) Araç gümrük çıkışlıymış güneş yanıklarından dolayı komple boyalıymış vs vs __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
benim fikrim satmak istediğinizde çok zorlanırsınız.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
fabrikasi kapanan ,uretimden kalkmis,parca sikintisi yasacaginiz bir marka.2.eli kotu oldugu icin takas onermistir, elden cikarmak oldukca zor.onceden rover 200 vardi elden cikarirken fiyatinin cok altina elden zor cikarmistik.gerisini bilmem, 75 cok luks ve konforlu gozukuyor...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Öncelikle bir rover sahibi olarak söylüyeyim. Araçtan ve konforundan hiç şüphen olmasın.
Hem TT de hemde diğer forumlarda ' sakın alma, elinde patlar, parça bulamazsın, parça fiyatları çok pahalı, 3 ayda 1 motor yaparsın' gibi yorumlar mevcut. Ama bu arkadaşlara ne zaman sahip olduğunu sor! cevabı ' Hiç bir zaman' oluyor genelde. 'Bir arkadaşımın yada sanayideki ustamdan duydum oluyor.' Aracım 250.000 de ve 20.000 km önce motor yaptık. aracı 98 de 0 olarak aldık. 98 üretim bütün araçlarla kıyaslandığında hem özellik hem kalite hemde performansını geçen araç sayısı bir kaç tane. Çünkü gerçekten çok iyi bir marka. Parça fiyatları olarak 2 hafta önce: 4 adet orjinal buji + 1 takım orjinal buji kablosu + 1 Dispiritör kapağı + 1 adet Tevzi makarası = 125 TL tuttu, çıkma falan değil orjinal ürün. Ürünler YedekParcaBizde.com, Engin Otomotiv den alındı. Profilinde ankarada olduğun yazıyor. Ankarada PROSERVİS Türkiyedeki en iyi servislerden biri (Bana göre en iyisi ve profesyoneli) 75 için konuşacak olursak; Güvenlik ve konfor olarak gerçekten üst seviyede, Aracı almadan ProServis, Best Oto gibi yerlere gösterirsen çok daha detaylı bilgi alırsın |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
çok zor satılır
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
İnanın o konuda bir şey diyemem çünkü hiç satmayı denemedim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: espri
|
ilan tarihi eski idi güncellemiş..18 milyara fırsatta olabilir belada olabilir..iyi baktır arabaya..
thracian adlı arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum.ama satarken zorlanırsın bunu kesinlikle bil.barbaros şansalda var bu arabanın sw si otoparkda müşterim idi bi getirdiler arabayı kaza yapmışlar araba pert..2 ay a kalmadı toplantı bitti..hiç ummazdım bu fiyatları ve parça rahatlığını dedi halada biner.. __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Fiyatı pahalı.Zira tutulmayan bir markadır.Araç bilhassa konforludur,lükstür,kalitelidir,iyidir ama yarın satmak istediğinde hemen satamayacağın ve insanların da çoğunun bilmediği bir markadır.Ona göre düşün.
Arıza yapmaz,üzmez,seridir,konforludur,lükstür ama madalyonun bir de diğer tarafı yani 2.el yönü var. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
2. elde satarken ugrastirir onun disinda guzel arclardir roverlar
|
|
|
|