bende aynı dertten müzdaribim fakat yapacak birşey yok . kedilerin arabanın bilimum köşesindeki kayarak inme izleri mevcut oluyor , hele kışın araba sıcak olduğu için , kaput üstü 1. mekanları
http://img834.imageshack.us/img834/22/grnt0174.jpg
Printable View
bende aynı dertten müzdaribim fakat yapacak birşey yok . kedilerin arabanın bilimum köşesindeki kayarak inme izleri mevcut oluyor , hele kışın araba sıcak olduğu için , kaput üstü 1. mekanları
http://img834.imageshack.us/img834/22/grnt0174.jpg
benim arkdaşımında başında var garajdan kedi eksik ollmuyo birgün bir cinnet sonrası birtanesini duvara dogru gonderince rahatlamıstı
karabiber işe yarıyor..bir arkadaşın motoruna dadanmışlardı karabiberle kurtuldu :D
Geçmiş olsun Özgür abi :(
Evlerimiz arası çok yakın arada bir geçerken görüyorum RC'yi ok gibi duruyor Valla:icon_tup:
Kediler hangi arabaya yatacagını bılıyor demekki :)
arabanın yanına bir doggo yada pitt bağlayacaksın abi.hem kedi savar hem hırsız savar görevi görecek :D bende aynı dertten yakınıyorum.özellikle benim kaputta patinaj çekip lastik ısıtıyor o kediler.bakıyorum bitek benim arabada pati izleri var.allahtan boya okdar güzel değil de üzülmüyorum
bence hayvanlara kötü davranmayın aracın üstünü örtüverin yeterli olucaktır.
benimde başım belada garajın içinde bide havalandırma deliğinde giriyor şimdi kız arkadaşınıda getirdi gece ne yapıyorlarsa alarm susmak bilmiyor :S
ilacıı köpekkk :D
ben alışkınım onca yıldır kışları kaput üstünden inmezler bizim otoparkta.Ama kıyıp dışarı da atamıyorum, yağmurda çamurda yazık diye.en iyisi benim gibi umursamamak ve öbür tarafta ekstra sevap puanı olarak geri almayı ummak (=
bende otoparkta kapı açmayı bilmeyen öküzlere bir savar arıyorum, iki kapımında içine ettiler kafayı yiyeceğim
sizin ordaki kedilerde var bişe bizim burdaki kediler aracın altını mesken ediniyorlar..sizin ordaki kediler daha aristokrat anlaşılan:D Yükseklerde geziyorlar..
Daha güzel bi çözüm var arabanın başına bi sokak köpeği bağla arada sırada yemek ver o zaman çözülme ihtimali var :D
abi o daha beter ya bi defa gece tam kapıyı açıp arabaya binecekken meeeaaavvv diye hırçın bi ses sonra bişeyin bacaklarımın arasından kaçıp gitmesine şahit oldum:D kriz geçiriyordum nerdeyse :D
bence kedileri su v.s. ile arabadan zıt bir istikamete çekmek bi çözüm olabilir belki
:) yarama parmak basıtınız arkadaslar 4 tane branda heba ettım bunun yanında çiziklerde cabası ve bızım yan apartmanda kedı manyagı bı amca var kedı beslıo bır gun cuvala koyup sehır dışına atacagım :D
ben arabanin uzerine bez koyup uzerine naftalin koydum cesitli bolgelere. Daha once ciddi tepinme izleri vardi, en son bir kac tirnak izine kadar indi cesmedeyken. Denemenizi tavsiye ederim. Sirke de dokecektik arabanin etrafina da geceleri hep cok gec gelip unutup daldik :)