İnsan değil o minibüsçüler değil değil DEĞİL :( Bir minibüsü ufakcık bi araç sıkıştırabilirmi ? Tabiki hayır o şerefsiz vurur geçerdi Honda onu sıkıştırsa ;) Linç edilmemek için söylenmiş bir yalandan öteye gitmez ...
Printable View
İnsan değil o minibüsçüler değil değil DEĞİL :( Bir minibüsü ufakcık bi araç sıkıştırabilirmi ? Tabiki hayır o şerefsiz vurur geçerdi Honda onu sıkıştırsa ;) Linç edilmemek için söylenmiş bir yalandan öteye gitmez ...
benide yakın bi ablam aradı tanıdık mı v.s diye çağlayanda kaza yapmış dedi dedim okmeydanının arabası o plakayı verdim dönüşte bak diye baktı oymuş geçmiş olsun allah hiçbirimize kaza bela vermesin ;)
Suçsuzda olsan modifiyeli bir araç ile özellikle renk vs.vs. ile dikkat çeken araç ile kaza yapmak hele basında görüntülerin çıkması suçlu bulunmak için yeterli bir sebep. Allah kolaylık versin.
ıkı hafta once e5 te denk geldım cıvıcle kullanan arkadas bıraz heycanlıydı bıraz kapalı tarfık yaptık mecıdyekoye kadar ben sucu bu arkadasta bulmuyorum sadece gordugumu soyluyorum eee bıde bu ıse mınıbus soforu katılınca ıkısı bırbırını bulmus kotu olmus gercekten gecmıs olsun alah kımseye gostermesın
Geçmiş olsun, inşallah mühim birşey yoktur..
Ya gecen sene cekmeceye giderken avcilar yokusunda koca otobusun 70 80 le yavaslamamak icin makasa girdigini gordum ya :D abi ne cesaret ne kadar cahil ve bilincsiz insan bunlar ya belediye otobusunun kici basi daliyodu her bi yana yatiodu.
Bi kerede zeytinburnunda gozumun onunde minibus bitane insigniayi soliim derken insignia durdu munubuscu carpti. Anira anira arabadan indi adama sovdu sovdu sovdu :D adamin tek yaptigi indi foto cekti basti gitti :D
Bence bu minibus otobus soforlerine bi kisitlama getirilmeli bsey yapilmali. Trafikte teror estiriolar ya
Videoda gordugum kadariyla minibus hondaya saglam carpmis honda pek carpmis gibi durmuo. Denilenlere gorede minibus suclu.
Lanet herifler Allah hepmizi korusun bu magandalardan Cok gecmis olsun.
walla durum ankarada da aynı ne kadar nalet adam varsa dolmuş şöförllüğü yapıyorlar her türlü pislik de var bunlarda esrarından tut eroin pavyonuna kadar tabi iyi insanlar da var da büyük çoğunluğu rezalet bunlaara bi kısıtlama getirmek lazım
bu haberi yazan gerizekalı ne tip bi gerizaklıdır acaba merak ettim önce hondanın sıkıştırdığını yazıyo sonra minibüs hızlı ve çarpmış diyo
hondaya yazık olmuş ama toplanmıcak gibi değil
bizim buradaki dolmuş şöförleride tam tersi adamlar 40 km hızı geçmiyor 5 dk gideceğin yere 15 dk gidiyorsun :D
Allahtan ölü yok sevindirici bi haber...
hondada adam olur pek bi hasarı yok gördüğüm kadarıyla....
Geçmiş olsun. Minibüste can kaybı olmaması büyük şans.
Toplu taşım araçlarını sık kullanan birisi olarak yapılan çoğu kuraldışı hareketlerde kendiminde içinde bulunduğu t.t. araçlarında buluyorum...
Adamlarda yola bakmadan kafa kırmalar.lüzümsuz ani şerit değiştirme normal düz yolda giderken bile şerit içinde gidememek gibi yazsak destan olur.
Zamanında verdiler okuma yazma bile bilmiyen kamyoncu otobüsçü adama ehliyet.
Köyde toprak yolda at arabası dehlerken şimdi şehirde cellat kesiliyorlar...
Bence özellikle insan taşıyan yolcu araçları ve yük taşıyan ağır araçları farklı şekilde denetleme yöntemine gidilmeli genel anlamda da birçok sürcünün eğitimli kişiler tarafından trafikte denetlenmelidir..
vergiler inecek herkes her insan her aile biş araç sahibi olucak............................................ .......
Yazık olmuş ya,ah şu dolmuşçular kaza yapmasalar bile kazaya 1e 1'ler,vti'ın sahibinin adı burak'dı yanlış hatırlamıyorsam,cnr'da tanışmıştık kendisiyle.
haberlerde izlemiştim görünce çok şaşrmıştım haberde suçlu minibüs diyordu yolcular öyle diyormuş çok hızlı gidiyordu hondayı sıkıştırdı diye şoförde honda beni sıkıştırdı diyomuş. Büyük geçmiş olsun diyelim aracın durumuna çok üzüldüm.
Bu kaza hepimizin canını yakacak haberınız ola. 2004'te Bagdat caddesındekı bır 106 XSI'ın taksıye carpmasıyla bır gece sonra tum jantlı egzoz uclu sadece camm fılmlı araclar toplatılmıstı. Gecmıs olsun ama ozellıkle ılgı cekıcı araçlar suçu yokken bosuna mimlenecek.
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/07/gnd101.html
al basina belayi .....