Zıplama olayı varsa S2000 için çok sakat hele vtec üstü gidiyosanız böyle sonuçlar doğrabilir umarım sahibine brsey olmamıstır geçmiş olsun diliyoruM
Printable View
çok üzücü bi durum çok büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur araç sahibinin umarım........
Manyak bu millet walla ya insan olamaz bu haywanlar bu dünyanın öbür dünyasıda var biraz allah korkusu olur insanda yaw nee biçim bi dünyada yaşıyoruz anlamadıM
bu kazalar bu ara bollaştı:S dikkat edelim arkdaslar. Geçmiş olsun arkadasımıza.
Birde yaz aylarında hiç beklenmedik yerleri suluyorlar sıcak lastik suya dalınca ne marka olursa olsun ne yapıcagını bilmıo viraja denk geldiğinde gecen gece saat sabah 3 sahur yaptık donuorum yol bomboş tatlı surat war caddebostan mc donaldsın orası sırılsıklam son anda farkedip suya girmeden fren yapmama ragmen sapıttı araba Allah korudur nerden çıkıcagımız belli olmazdı çok küfür ettim o gecede..Hepsi cahilllik,eğitimsizlik işte.
Gecmis olsun
çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa umarım bişeyi yoktur,Allah yardımcısı olsun.
cook gecmıs olsun...
geçmiş olsun ya
o hafif sert virajlarda sulama yapmıyorlarmı deli oluyorum..apxin ortasında zemin ıslak gelde çık o virajdan..
o yüzden hiç bir insan evladı motora bindiremiyor beni..
keşke plakayı bu şekilde etiket etmeseydin...bu senin aracında olabilirdi bu şekilde heleki böyle bir aracın açık bi şekilde koyulması yanlış... geçmiş olsun sahibine
Kaza yapmış olmanın ne türlü bir "etiket" durumu olabilir ki ? Üstüne üstlük herkes geçmiş olsun, umarım bir şeyi yoktur diyerek iyi dileklerini iletiyor. Kaza yapmış olma durumu ayıp mı,tüü kaka mı ? Hatta eğer sahibi iyi biri değilse 3 hafta sonra kazasız ilanı çıkınca ohh iyi ki bu konuyu açmışlar diyeceksiniz.