ahaha aynen öyle gerisi Allah ile aranda günahına ve kaderine göre diğer tarafa tatile :D
Bildiğim kadarı ile yurdumun insani zaten daha önce takmıştı
Printable View
5liraya 200 fantazisel bi değer olmuş.
Yüksek devirli motorlara ne kadar sağlıklı uygulanır tartışılır.
Normal amca işi sukıtırlar için ideal gibi gibi
O tüp patladığında NOS etkisi yapar artık farklı alemlere ışınlanırsın bir anda:D
lpg tankı yanan arabanin icinde patlamiyor, euro-ncap testinde vardi.. düşünce mi patlayacak allah askina
o tüpe 300 500 euro verip bağlatıp kaç senelik benzin paranı peşin vermenin bir anlamı yok. zaten az yakıyor ne gerek var. ama kurye motosikletleri için ideal bence. adamların ekmek parası ne kurtarsa kar.
çok iyi bu ya artık sezon bitti ama kışın piyasa düşünce yaz için bi scooter alıp yapılabilir valla :D
birşeyi unutmuşlar .. mmustu factor ! :D
şaka bir yana lpg tankları benzin tanklarından daha güvenli. yani benzinli arabalar daha güvensiz. ben olsam kapalı otoparklara benzinli araba almam :)
habere göre km de 2.5 kuruş yakan bir motor. ankaradaki lpg nin ucuz oluşunu düşünce 2 kuruşa kadar iner. direk öğrencilik.
Valla maksimum gidebileceğim mesafeyi ölçmek için bi keresinde test yapmıştım. Şehir içi, şehir dışı, artçılı ve topcase'li kullanımda 14.5 lt depo ile 385 km yol yaptım. 385. km'de yolda kaldım. :) Üstelik aracım standart değil, daha fazla yakmasını sağlayacak tüm modifikasyonlar var. Ama 5 TL'ye 200 km gerçekten fantezi bir rakam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29729188/detay
Bizim bi tanıdığın motoruydu bu. Bildiğimiz piknik tüpü. :) :D
sistem hazır olsun motor alıcam en sonunda.. ama gitmeyenlerinden alıcam.. hız yapmasın parçalarımı toplamasınlar sonra :( :D
Yakında racing motora lpg takılır mı diye tartışma çıkar demedi demeyin .d
-Adam o kadar para vermiş hayabusa almış , lpg alırken gördüm . Paran yoksa binme arkadaş ! Gİbi geyikler dönebilir , ülkemizin sükuneti açısından gelmesin :P
Tabiki düşünce patlamaz o tüp ama Motorsiklet kazaları bisiklet kazası gibi olmuyor yani yere düşmekle sana birşey olmuyor LPG tankına nasıl olsun :soru: ama yüksek süratlerde yapılan motorsiklet kazalarında motorsiklet savrularak bariyerlere veya banketlere hızla çarpıyor ve çarpma esnasında savrulan parçalar olabiliyor sence bu arkaya konulan tüp o savrulmadaki G kuvvetine dayanabilecekmi:beuj:
2000TL'ye alınan çin malı motorsikletlere ne kadar kaliteli bir işcilik ile o LPG tankını montaj edebilirlerki :icon_wack
sıralı sistem mi acaba:D motor gücünü ne kadar etkiler onlarda önemli