dm 500 kullanıyorum şuanda dm 800hd ile kullanıcam tvyi ilerde kısmet olursa o zaman tam olarak hd görüntüsü alabilicem ;)
Printable View
Şuanki fiyatları tam olarak bilmiyorum ama LG kullanıyoum memnuum..
dm 500 için zaten gerek yok da dm 800 alınca da gerek yok :) full hd yayın yok hoca verilen yayınlar hd .. yani 1080p değil 720p
bu arada sen maç falan izleyip genelde uydu takılacaksan niye lcd bakıyorsun ki ? senin için en güzel seçenek plazma tv.
lcd daha çok dvd playerdan ps3 den vay efendim usb girişten girip harici diskinden bahsettiğimiz gibi 720p veya bulursan 40gb civarında olabilecek 1080p lik filmleri izlerken gerekli olacaktır. onun dışında senin dediğin karasal yayınları izleyeceksen plazma alman daha mantıklı.
karasal yayınlarda plazma tv nin görüntüsü daha iyidir o yüzden plazma.
geleceğe dönersek (back to the future:p) gelecekte bu tv ler olmayacak. reald-3d görüntüsünü alabileceğin görüntüler olacak ve tv ler lcd falan değil gercek led tv olacak. şimdiki led tv ler led tv değil bu arada.
ve gelecek derken yakın gelecek yani 2-3 yıldan falan bile bahsediyorsan yine yukarıda yazdıklarım geçerli. 1080p lik veriyi aktarmak hele ki türkiye şartlarında pek de kolay iş değil şuan için. ne altyapı ne üst yapı ne orta yapı müsait değil.
gelecekte de simdide 3d olayı yalan olur ne yani evimizde tv izlerken gozluk mu takıcaz yok artık :D
yada ne bilim arkadasları davet ettik 7-8 kisi film izlicez herkese gozluk mu alıcam ben tanesi 200 tl imis bide o teknoloji turkiyede tutmaz... tutsada ustunden cok zaman gecer.
dreambox hd bile alsan görüntü kötü olur. atlanta'da da aynı çünkü bunlar hep çakma geliyor şu an için vu duo alırsan orjinal alırsın o da çakması çıkana kadar.
samsung ve lg aynı üretim zaten birbirine rakip olmamak için biri 40" biri 42" üretiyor vs.
philips alırsan sürekli ps3 oyna ya da 1080p film izle yoksa normal yayınlara güzel görüntü vermiyor. samsung ve lg'nin işlemcileri şu an en iyisi ayrıca led alayım dersem toshiba iyi ama onunda görüntü çok çirkin :D
Evde philips 32" lcd , samsung 42" plazma ve samsung 47" led kullanıyorum. kesinlikle yeni teknoloji çok çok farklı oluyor yeni teknoloji ve iyi işlemcili aldıktan sonra memnun kalırsın ;)
3d alınca 2 gözlük hediye geliyor (en azından bende öyleydi) ve güzel bi ses sistemi ile kesinlikle sinemadaki hissi alıyorsun.
digiturk'te yeni filmler haricinde full hd görüntü olmuyor. d-smartta hd yayınlar cırt.
Tavsiyem led çıkana kadar sürekli plazmadan yana oluyordu ama led tüm fikirlerimi altüst etti .....
izliyceğimiz kanalların yayınları uydudan gelmiyor mu nasıl karasal oluyor:hehe:
şaka bi yana bu işler çok karmaşıkmış arkadaş teknolijiye ayak uydurulmuyor ki hangi modeli alsan aklın bi başkasında kalıcak.daha fazla kafayı karıştırmadan kafamdaki modeli alıyım ben yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/ph...vis,17480.html bu modelde karar kıldım gibi...