|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 307 CC 2.0 Sport Kymco Super 8
|
Arkadaşlar Aranızda Scooterlar İçin Performans Parçaları Getirttiren Varmıdır Lütfen Yardım.Şimdiden Teşekkürler
__________________________________ Bu Nası Vtec Tutta İtec |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Piaggio X9 250 Evolution
|
Cevabı özel mesaj yoluyla verdim.
![]() Türkiye'de scooterlar için modifiye parçaları bulabileceğiniz markalar şunlar: Malossi, J.Costa, FMF, Leovince, Mivv, Athena Yurt dışından ayrıca Polini markasını da araştırabilirsin. Scooterda en çok performansı veren parça modifiye varyatör sistemleridir. Bir nevi Civic'i turbolamak gibi... En iddialı ve en farklı teknolojiyi kullananı J.Costa'dır. www.jcostatr.com adresinden ulaşabilirsin.
__________________________________ Loading World's Best Magazine... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: D.1.6.i.e.
|
banada bi yarcımcı olan olursa sevinirim(yedek parça vs. )
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
egeturbo arda yada detail ef can a da ulaşabilirsin onlarda ugraşmışlardı scooter konusunda bayagı
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende çok istedim ama uğraştğım motor için baya külfetli olacağı için vazgeçmiştim yunanistandan malossi getiren bir motorcu var zeytinburnunda hakkında kimse olumlu konuşmuyor ama parca getiriyorlar bi kısmını peşin alıyorlar felan
http://karizmamotor.sahibinden.com/ iyi bir araştırın soruştrun sonra mağdur olmayın. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 CC 2.0 Sport Kymco Super 8
|
Arkadaşlar İlgi Ve Alakanız İçin Çok Teşekkür Ederim Onurla Gerekeni Konuştuk Carizma Motor Muharreme Telefonumu Bıraktım Daha Dönecek 1 Hafta Oldu
__________________________________ Bu Nası Vtec Tutta İtec |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |