Abi Lamboyu bilmiyorum da Ferrariye o kadar para verip ne biliyim kaliteli değil pek, Lambo bir nebze daha iyi sanki:rolleyes:
Printable View
kalitesizden kastın sanırım tasarımları
biraz farklı içleri ama kalitesiz değildir ya , sanmıyorum, yok canım değildir:D
İnceleme fırsatım olmuştu.
f430'un içine binip incelediğimde o kaliteyi hissediyosun güzeldi ama gallardonun içine bindiğimde ulan dedim bu gallardo mu a3 mü.
Ki test editörleri falanda yazardı hep lambo'nun iç mekan kalitesi kötü diye.
f430'un derisi ne derisi çok merak ediyorum çok farklı hissiyatlar bıraktı bende:D
Abi ben parça kalitesizliğinden bahsediyorum yoksa bi tarafımız Ferrari gördüğünden değil duyum benimkide:D.
Bu egzotikler tamamen zevk meselesi tartışmamak gerek ama porschenınde başına gelse rezillik olurdu yanma olayı o kadar aracın geri cağrılması hoş değil.355 ve 430a binme fırsatım olmuştu içleri hiç cezbetmedi benı takır tukur gidiyosun yerde oturur gibi ve sandığım kadar hızları etkilememişti.Porscheye daha cok binme fırsatım oldu,heryere kullanılabilirliği ve kesinlikle kalitesi sağlam bir hissiyat verişi ve belkide turbo olmasından kaynaklı ışınlanıyormuş hissi verişine bayılmıştım.Lamboya binme fırsatım olmadı ama ezelden beri favorim porschedir.Ferrari ve porsche kutlanıcı profiline baktığımdaysa en azından türkiye için konusmak gerekirse dağlar kadar fark var bence.
hyundai olsa böyle şeyler olmazdı hadi toyotadan sonra ferrariyide moklayalım :)
Hyundai > Ferrari :D