|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
Arkadaşlar aracımı değiştirecem colt czt almayı düşünüyorum.
Araç hakkında detaylı olarak bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim elbet kullanan vardır. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum vti den iyice sıkıldım czt de baya bi hoşuma gidiyor. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
SRK shop'a ait bir ilan gördüm sahibindende bugün.Onlara bir danışın isterseniz.İlanda 1.5 turbo 205 mi 207 hp mi ne yazıyordu araç için
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Aracini satarsan haberim olsun okan..
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ok linki varsa konu acip koyar misin yada buraya koyar misin
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29619911/detay
araç uzerinde farklı bi jant var yine beyz orj kaput var stage 2 debriyaj aem v1 filtre carbon ayna carbon spoiler 01.09.2010 tarihinde tüm bakımları yapıldıı |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
CZT cok guzel ve hızlı bir makine ufak dokunuslarla bolt on 230 hp lere kadar cıkabiliyor ve o guclerde k-pro typerı affetmez en buyuk dez avantajı egt sorunu var bide 210 gibi araba bitiyor top speed de basarılı değil ancak 0 dan kalkıs ve ara hızlanmada mermi gibi bir araba
dediğim gibi en buyuk sorunu egt cabuk yukseliyor dusuk hacimden dolayı birde top speed dusuk... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
CZT'nin EGT sorunu olduğunu ilk sizden duyuyorum arkadaşlar...76Mm.egsoz ile 1.65peak atıp 0.9bara oturan arabamda 230la giderken maksimum 770-780 derece gördüm...Tehlike sınırlarını hiç aşmadı...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
fazla akıllı bi beyni var diye biliyorum arkadaşlarımdan kolay kolay müdahale edilmiyo rollde falan kesiciye girersen sürekli safe moda alıyo kendisini bunu çok yaşadık bunun dışında esp si devre dışı bırakılmıyor birde bonolume diye bir kiti mevcut yazılım yapılmadığı için ozamanlar 2000 dolar falan diyolardı fiyatına afc yle falan müdahale etmeye çalışırardı son olarakta aldığın arabaya güzel bi firmanın coiloverını koyman ve şaka gibi basman lazım başka kurtarırı yok hem görüntü hem güvenlik olarak
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
turbo manifoldu kullanırsan egt biraz düşer serkanında dediği gibi tehlike sınırlarını aşmazsın.yakıtı üzmez az yakar,sağlamdır başını ağrıtmaz donanımı bence yeterli,içi çok ferah.
sevmediğim tek yönü soğuklarda plastik çıtırtıları var biraz sıcak havalarda gayet sessiz
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
varmı farklı bilgiler başka
yorumlarınız için tşk. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
evet var ama forumda saklı
arama yaptınızmı ? colt czt hakkında defalarca kullanıcıları tarafından NET bilgiler verildi tekrar tekrar aynı şeyleri konuşarak vakit kaybetmeyin derim ben . __________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
bu arada czt deki egt problemini ilk defa duydum bende
yanlışlık olmalı, yok öyle bir sorun __________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
czt ye olan rağbet artıyo mu ne
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
CZT fiyatına göre inanılmaz mantıklı bir araba...Ben de VTI da vardı biliyorsunuz ve 21liraya sattım. 21liraya VTI alabilen birisi CZT'ye gözü kapalı 35lira vermeli..Malesef ithalatçısının iğrenç pazarlama stratejileri yüzünden güzelim marka ve modeller Türkiye'de heba oluyor. Yunanistan'da cadde yürürken elini sallasan CZT.ye çarpıyor. Kıbrıs da aynı şekilde..Bence mantıksız araçlara masraf yapmaktansa CZT gibi bir aracı satın alıp keyifle binmek ve kategorisinde 10 araçtan 8'ine bye demek gayet güzel...
CZT'imi bende 3yılını tamamladığı için halen memnun kala kala satıyorum. Tek sebebi sıkılmam...ve bünyenin yeni araba istemesi..yoksa asla satmazdım... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
fiyat ve performans açısından mantıklı geliyor bana bahçelievlerdeki aracı düşünüyorum vti satar satmaz gidecem yanına
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29557219/detay Son Düzenleyen okanturan; 03-09-2010 19:18. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt CZT
|
|
|
|