|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW 3.20ci
|
slm arkadaşlar 2000 model 3,20ci araç aldım.aracımı her çalıştırışımda klima devreye giriyor klima kapalı ise fan çalışıyor sanayide ustalara sordum yarısı orjinal özelligi diyor yarısı sıkıntı var diyor öyle olmaması gerek diyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum yaz günü iyide kışın her dakka açık olması her seferinde kapatmak gereksizken çalışması can sıkıcı bi durum yardımlarınızı bekliyorum...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
dayımda 320i var 2001 model oda her arabaya marsa basarken otomatık acılıyo sen kapatıyorsun.
bende 2005 320d var boyle bırsey yok |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
orjinalinde öyle bişey olurmu hiç klima beyninde problem vardır. Arkadaşın 2002 330ci da da kontağı çevirir çevirmez 1. kademe klima devreye giriyordu. Klima beynini değiştirdi sorun çözüldü.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
benim arakdaştada 1,16 var 2007 ondada böyle bi sıkıntı yok anlamadım ya bende kosiflere kadar aradım yetkili eleman gel bakalım diyor
) ya orjinal de ya sıkıntı var de haksızmıyım adamlar buna cevap veremiyor...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
2000 ve 2002 model arasında çoğunlukta bu var. Klima beyninden kaynaklanıyor. Aslında bilgisayara takılıp klima beynine girilip çözülebilir bu problem.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bilgisayara taktırdım kardeşim baktılar hatada vermiyor işin kötü yanı bi ustam var bakalım sigortası atmıştır beyin resetlemiyordur dedi ama bilmiyorum ne kadar dogru ondan sürekli açıyordur dedi onada ulaşabilirsek göstercez...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:50 ::::

) ya orjinal de ya sıkıntı var de haksızmıyım adamlar buna cevap veremiyor...