|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-satilik/detay
Alet cok yakısıklı duruyor uzerindeki prodrive kit ile ne civarda guc verir gideri ne ayardadır , fiyat aralıgı ne civarda olmalı . yılda 5000 km yapacagımdan, sanırım tuketimi cok yormaz diye dusunuyorum . Degerli yorumlarınızı beklerim.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
araba daha önceden yine 07 plaka ile ankradaydı. 30 yaşlarında biri kullanıyordu. 1 kere arabayı zorladığını, arabayı üzecek hareket yaptığını görmedim. yanlış hatırlamıyorsam bide orjinalden farklı fren sistemi vardı.
ppp ile 265-270 aralığında bi güce ulaşıyor. ppp nin detaylı incelemesini buradan yapabilirsiniz; http://www.prodrive.com/up/03MY%20WRX%20PPP.pdf |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
sti al direk derim..
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
PPP li 0-100 : 4.8 sn , 0-160 : 14,1 sn ve 400 mt gecisi 13.7 sn diyor Hacım STI derken bir bakıyorsun karsına Evo9 da cıkıyor olay kopuyor fiyatları cok ucuyor . Wrx daha mantıklı duruyor benim gibi adama PPP lide son derece yeterli fiyatlarıda cok daha makul
Son Düzenleyen seko; 05-09-2010 14:26. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Arabayı alıralmaz o.z.'leri race gold a boyat dostum, hayalimdir
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: honda cıvıc 09
|
Jantar fenaymıs
satılık oz ultraleggera var...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
daha once taypar vardi sanirim, standart turbosu ile ust devirler cok keyifsiz gelecektir bence sti tmic ve 16g takip daha mutlu olabilirsiniz
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: AMG
|
wrx stock olarak, ppp, yada stock'a yakın şekillerde çok keyifli bir araç ama sti'a nazaran daha kırılgan bir yapısı var.
temiz bir sti almanızı önermek isterim ama oda sert gelebilir çocuk koltuğu falan takıcağınızı varsayıyorum.forged internal+ppg helical vs. şeklinde devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29699378/detay
aynı paralara sti var nerdeyse, yazık günah wrx'e o paralar. |
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]()
|
yılda çok fazla kullanmayacakmışsınız zaten, ilerde yüklemek istediğinizde forged isticek şanzuman isticek. o linkteki sti da bilinen, temiz bir arabadır. değerlendirmekte fayda var
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
wrx bu kadarmı kotu yada STI bu kadarmı basarılı anlayamadım. PPP wrx de kendi halinde gider hrld .. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]()
|
subaru hiç kötü olurmu
![]() ![]() tabi ki ppp wrx de gayet tatminkar, ama subaru alıpta azıcık gıdıklamayan yoktur herhalde, ileriye dönük daha masraflı olabilir wrx. subaru forumumuzda bilgili büyüklerimizin yazdığı çok güzel wrx & sti karşılaştırması mevcut. dilerseniz özelden kopyasını atabilirim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechWorks
|
bu parayı wrx e vereceğime üstüne biraz daha koyup komple sti yürüyenli gc8 alırım
yılda 5.000km de x4 kat zevk alırım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Piyasada eli yüzü düzgün GC8 yok denecek kadar az.. Eger ki bütçen 40 lira civarındaysa wrx daha mantıklı model açısından.. ama ilandaki arabanın fiyatı biraz yüksek bana göre..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
2,5 makinaları önermiyolar tam bende bilmiyorum sebebini ama dün geceden sonra ciddi manada 99-2000 bir gc8 düşünüyorum artık neden 99-00 derseniz hangi yıl makyajlandı tam hatırlamıyorum
bunların dışı kadar içide farklı çünküufak tefek dokunuşlarla 280-290 hplerde günlük çok cici makinalar yaw
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
seko, madem niyetleneceksin, yapıstır bug eye STI isin sonunu gorelim.
Şekil 1a) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...geye-sti/detay Son Düzenleyen CLIORS; 05-09-2010 20:19. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|