|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 600RR Hannspree,r56 Cooper S
|
Arkadaşlar,deliricem.Bilgisayar başında oturduğum sırada telefonumdan yanık plastik kokusu gelmeye başladı durup dururken.Telefon ne şarjdaydı,ne de açık durumdaydı.Tuş kilitliydi ve öylece duruyordu.Telefonu elime almamla,bırakmam bir oldu.Çünkü,telefonda inanılmaz bir sıcaklık vardı.Hemen bataryayı çıkarttım ve soğuması için beklemeye aldım.2-3 saat geçtikten sonra bataryayı taktım ama kesinlikle çalışmıyor.
Bütün telefon defterim,önemli bilgilerim ve senaryolarım telefondaydı.Kafayı sıyırmak üzereyim.Turkcell'den 7 ay önce taahhütlü şekilde almıştım.Yarın aldığım yere götürüp yaygara koparmayı planlıyorum. Böyle bir problemle karşılaşmış olan var mı?Ne tip bir yol izlemem gerekiyor?İlk defa başıma geldiği için soruyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R53 Cooper S (2006), Nissan Navara 4x4
|
Geçmiş olsun..Bende aynı cihazda aynı problemle karşılaştım daha geçen hafta.Aşırı ısınma vardı fakat herhangi bir koku almadım ben.Daha sonra ertesi sabah kalktığımda cihaz kapalıydı ve hiç açılmadı.Bende aldığım bayi'ye götürdüm.Yenisiyle değiştiler fakat içindeki numaralar fotoğraflar vs ne varsa kurtarılamadı haliyle...Tekrar geçmiş olsun..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Hyundai Era 1.5 Crdi
|
Şirkete kullanılan birçok blackberry yüzünden kvkya gidiyorum en az ayda bir
Hiç bir zaman veriler kurtarılamadı açılmayan telefonda.O yüzden arada bir rehberleri yedekliyorum blackberrlerin İnşallah kurtarırlar ama fazla ümitlenme __________________________________ Birgün mutlaka WrxSti
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende aynı cihazı kullanıyorum.ısınma problemini usb kablo ile şarja taktığımda yaşıyorum.bataryası çok ısınıyor patlayacak gibi oluyor.bende bu hafta içi götürüp değiştirmelerini isteyecem ama.kvk ya gittiği zamanda 2-3 haftadan önce gelmez diye korkuyorum.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
haydaaa. ben de bu telefondan almayı düşünüyordum. e71 var değiştirmesemmi acaba?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)
|
BB cihazı olanlar telefon hafızalarını yedeklesinler bence
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
buğra fazla ümitlenme istersen.. 9700 lerin bir kısmında ısınma problemi oluyo neden bilmiorm amaa bu şekilde elden kalan telefonlar mevcut umarım halledersin. geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
öyle düşünme herkesin başına gelecek diye bir durum yok.2aydır kullanıyorum ve şu an BB olmasa naparmışım bilmiyorum.evdeki PC yi de satacam.gerek yok artık. 8gb internet sınırsız konuşma şu bu derken tmm fatura kabarıyor belki ama.istediğim heryerde her an internet üzerinden herşeye erişiyorum.pc ye modem olarak bağlıyorum her işimi hallediyorum.daha ne olsun ki
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
buğra bu teknolojik aletler ile ilgili şanssızlığın nolcak senin
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kvk teknik servisi ile görüştüm.belli bir seride bu sorunla karşılaşılıyormuş.zaten ya anakartı değişiyorlarmış.yada yeni sıfır cihaz veriyorlarmış.
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
detaylı bilgi için tşk.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Ben yaklasik 4 5 aydir kullaniorm cok sukur su anda tik demedi alet cok memnunum ama skldim aletten
Deistirmeyi dusnuyorum Gecmis olsun.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Gecmis olsun canavar ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 600RR Hannspree,r56 Cooper S
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.Telefon bugün açıldı fakat açıkkende aşırı ısınma tekrarlanınca hemen aldığım yere götürdüm.30 dk bekledik,kendi kendine tekrar açıldı.Ben sebebi öğrendim.3G'den kaynaklanıyormuş.3G'yi kapattılar ve 2G'yi aktif konuma getirdiler.Cihaz sorunsuz şekilde çalışıyormuş.Aldığım bayii,KVK'ya götürmem gerektiğini belirtti.Turkcell müşteri hizmetlerinde ki konuştuğum görevlide aynısını belirtti ve sıfırının tahsis edileceğini belirtti.Yedeklemeyide hallettim.
Nazar valla Özgür ![]() Saol abicim. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: :)
|
geçmiş olsun bi ara benimkide çok ısınıyodu artık eskisi gibi normal...bilgisayarın başında tutuyorum genelde acaba ekrandan filanmı ısınıyo diye düşünüyordum ama alaksı olamaz..şimdide hoparlör patladı durduk yerde telefonu sırf mesaj için kullanıyorum
servise bırakcam yakın zamanda kampanyadan almamış olsam direk elden çıkartırdım..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
çok sattım ama problemli olarak geri gelen olmadı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Valla ilk defa duyuyorum, gelismeleri aktarirsaniz sevinirim.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Hyundai Era 1.5 Crdi
|
Yedekleyebilmene çok sevindim
Gözün aydın __________________________________ Birgün mutlaka WrxSti