|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EVO 8
|
Şirkete ikinci bir araba alacağız ve nedense çok kararsız kaldım. Şu anda bir tane 2010 Toyota Corolla var easytronik, resmen kokluyor mazotu. 20kr yakıyor ve s2000 den sonra yada onuda geçtim 1.6 benzinli bi arabaya göre bile çok farkediyor. İnsan en son benzinciye ne zaman gittiğini hatırlamıyor.
Arabayı şirkete alıyoruz yazdım ancak aslında en çok da ben kullanıcam, öle orta malı çalışanların kullandığı bir araba olmayacak 1) Öncelikle eski bir araba olsun istemiyorum en yaşlı 2008 2) km si 40-50k yı geçmemiş olsun istiyorum 3) Otomatik olması lazım, ayda bir de olsa annemde kullanıcak çünkü Aklımda 3 araba var, 1) 2010 Golf TDI 2) 2008 Ford Mondeo 2.0 TDCI 3) 2009 Honda Civic 1.4 Hybrid (Mazotlu değil ama çok az yaktığı söyleniyor) Aslında Golf çok istemiyorum bence ufak biraz bagajı olsun vs. Mondeo nun şekli güzel ancak onlarda da km ler en az 50.000 civarında birde 2 litre dizel, büyük araba acaba çok yakarmı? Civic de hybrid die biraz korkutuyor TR de çok yaygın değil, ilerde elimizde kalır mı araba? gerçekten az yakıyor mu? yani 100 km de 9 lt yakıyor diyen bile duydum, o zaman hiç bir anlamı olmaz, ben sadece civic in görüntüsünü beğeniyorum diye ve mazotlusu yok diye hybrid düşündüm yoksa hani derdim aman çevreyi az kirletsin diil Benim düşünememiş olduğum araçlarda olabilir, fikirlerinizi bekliyorum __________________________________ BATIKAN |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EK civic
|
bence dizel bi hb ford focusta bakabilrsin o paralara sıfırda rahatlıkla alınır gibi yakıtı inanılmaz az gaza bastğındada gayet tatminkar bir araç her türlü öneririm.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Renault Fluence alın 1.5 dCi sıfır fiyatıda uygun Extreme modelini 38-40 arası bırakıyorlar.
Son Düzenleyen Fatih Kavak; 06-09-2010 11:00. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
Toyota corolla 2009 yada 2008 model 1.4 d4d motor. gerçekten az yakıyor ve konfor onda derim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yok
|
focus titanium x paketide düşünebilirsin hem az yakar hemde baya donanımlı deri döşemesi sunroofu mercekli xenon farları digital kliması vs...
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Mondeo kuzenimde var. Canını alarak kullanır, hiç ayağını gazdan çekmez.
Bunlara ilaveten işyeri sanayi mahallesinde leventte. Hergün bu bölgede saatlerde trafikte kalır klima açık olarak. Yakıt tüketimi tek depo ile 600km civarında yapıyor yukarıda yazdıklarıma rağmen. Donanım olarak tatminkar. İç hacim ve bagajı oldukça büyük. Tek dezavantaj benim gördüğüm vergi. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)
|
2010 Corolla makyajlı modeli güzel
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
mondeo yada corolla iyi olabilir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Fluence daha iyi bi seçim olucaktır..
çok yüksek donanım,iyi ve çok çok az yakan motor,yüksek güvenlik tavsiyemdir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: NoN
|
eğer biz bi öneride bulunabiliyorsak benim tavsiyem jetta dizel gayet uygun 1.6tdi motor hem vergi hem yakıt olarak güzel birde 407 1.6hdi olabilir bu dediğiniz araçlar içerisinde ise mondeo uygun geldi bana
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
focus titanium x paket o paralara çok rahat alınır hem donanım + yakıt + performans + konfor +bagaj istediğiniz herşeyi karşılar tek sıkıntısı yeni kasası 2011 de çıkıcak olması
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: i-30
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29811247/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30939367/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29925605/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30546785/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30536618/detay __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
Fluence in dizelinde 1.5 DCi da otomatik vites seçeneği yok malesef
__________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Civic Hybridden uzak durmakta fayda var ... bence focus otomatik varsa dizel dolu paket güzel olabilir.. yada seat leon dizel falan
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
mondeo 2.0 dizel almayın bide otomatik yakıyor baya...en güzeli corolla dizel...
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: b5
|
en mantıklısı corolla bence..mondeoda olabilir ama aynı paraya mondeodan daha temiz corolla alabilirsin
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|