|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dci
|
arkadaşlar , 30.000.-TL altı bir bütçe ile 4 kapılı (sedan veya station farketmez) , iç hacmi ve bagajı yeterikadar geniş , yakıtı mantıklı bir araç almamız gerekiyor.. tabii mümkünse bir miktar da gidişi yeterli olsun
![]() bora 1,9 tdi / 130'luk eski kasa passat 1,9 tdi / 130'luk megane II 1,5dci / 100'lük cr-v / 2000 veya 2001 (lpg şart tabii) .. .. . başka milyon tane alternatif var tabii ki... önerilere açığım...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Benim aracım var satılık ama dizel değil LPG var düşünür müsünüz bilmiyorum , içinin ferahlığı olsun bagajı olsun konforu falan gayet tatminkar , benim satma sebebeim ise yaşıma göre biraz agır kalıyor olması
Düşünürseniz görüşebiliriz , düşünmezseniz de yine astraların 1.3cdti ları olabilir ama hiç kullanmadım tabi nasıldır bilemiyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...or-paket/detay |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
yüksek modelli megane en iyi seçenek
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Volvo S40 Alabilirsin Fiyatı O Civarlarda
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
şimdilik başa güreşenler ;
megane dci corolla d4d eski passat 1,9 tdi 130 opel düşünmüyorum , volvo s40 1,6d ise yedek parça maliyeti yüzünden tercih etmem lpg'yi konu dışı bıraktık
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
En yeni model o olacaktır yoksa Passat daha iyi tabi ki
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
hayırdır Erhan Bey
megane 2 ile corolla ve passatı karşılaştırmak konfor ve kalite anlamında adaletsiz olacaktır. Ancak yedek parça ve bakım maliyetleri anlamında megane daha önde. Corolla mı yoksa passat mı dersen passatın kaç model olacağına bağlı olarak seçim yapardım ama sanırım passatı seçerdim __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
sayın tolga bey
![]() megane II hb dci ve corolla hb d4d şimdilik kafaya güreşiyorlar passat benim tek favorim ama bizim hanım için ebatları büyük kaçtığından dolayı geri planda kaldı hee bir de passat 30 lira altı olmuyor , 32-33 gibi rakamlar olabiliyor , ama tabii sınıf farkı o biçim...bu arada passat exclusive veya comfortline donanımı olarak konuğumu oluyor... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
megane 2 benzinli otomatik full için test sürüşü yaptırabilirim bizim hanımınki ile
![]() ama tercihim corolla olurdu..., hatta biraz üste çıkıp yeni kasa megane olmuyormu ya ? içi gerçekten çok daha başarılı __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 05 TypeR-11 Qashqai
|
ben cok daha farkli bir model diyecegim ford focus ghia modeli cok iyi performance li bir arac donanim oolarakda cok fazla 2006 model falan alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
megane da corolla da dizel
![]() şirkette bizim megane sedan dci ler var otomatik , test ettim bol bol ![]() corolla da bizim bir arkadaşta vardı otomatik d4d , onun da tadını biliyorum yeni kasa felan mevzuu değil , önemli olan bütçeyi aşmamak |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: NoN
|
corolla d4d ve megane dci en güzel seçim bence corolla daha ön plana çıkıyor benm gözümde
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
focus tüketim olarak daha geride kalıyor , 1,6 tdci aşırı tutumlu mucize bir makine değil bana göre , daha doğrusu dci ve d4d ye göre..
ama yol tutuş için kesinlikle bir numara.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 11 polo tdi
|
bızde satıllık hrv var 2006 sıyah lpgde kokluyo.. dusunursen pm atabılırsın
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
Abi az once yolda giderken park halinde bitane megane 2 sedan 1.5 dizel gordum hemen numarasini aldim ustunde ilan vardi arac cok hosuma gitti durup baya bi inceldim aklima sen geldin abi arac ciddi anlamda temiz 2007 26 bin km de aradim konustum ben bile alablrm yani o kdr temidi hem ici hem disi kadin cikti telefona butun detaylari doktu kaza deisen boya hic bisi yokmus aracta istiosan gidip resmlerini cekebilirim fiyat 29 istiyolarmia ama 28 e cektik dedi biraz daha ineriz dedi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
fiatı kesinlikle savunan beğenen bir insan değilim kendi arabam olduğu içinde bu seçeneği sunmuyorum ama 30000tl altına 2008 model ve üstü olcak dolu olcak dizel olcak sorunsuz ve az yakacak ve yeterincede gidicek????
Yok malesef. bravo 105hp dizel sport donanımlı alınabilir sadece chip yapılarak çok keyifli bir araç haline geliyor. BAgaj olarakda hatchbackler arasında en büyüğü diyebilirm. Çok rahat herşeyi içine alıyor
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: b5
|
dizel şart değilse jetta derim
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
eski kasa passat 1,9 tdi 130'luk kesinlikle tavsiye ederim bir tanıdıgımda var 250k de ve suana kadar oyle cıddı hıc bır masraf cıkartmadı ata bıner gıbı bınıyorlar ustelık
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
|