İki aracın arasında 10 sene fark var;) Elma-armut olayı...
Printable View
Lotusun bazı modellerinde opel motoru olduğu için ve opel ingilterede çok tutulan bir araba olduğu için yol tutuş motor şasi gibi önemli özellikleri lotus tarafından hazılanmıştır.. kıyak otomobili olduğu içinde az sayıda üretilmiştir.. 0 100 5 saniye bu arada..stock olarak..exige 'İn daha günlük binilebilir halidir..
http://www.youtube.com/watch?v=K8VlA56s_QI
sadece ecu var.. sanırım eski kasa..ama yinede fikir verir..yenisi daha iyi.
stock ctr ve calıbra 100 260 bı yurusunler görelım bakalım:)
gt özel bı araç yol tutusu fılan cok ıyıdır, alınırmı alınabılır:)
S2000'den sonra nasıl olur için cevap vermişler... Ama S2000, tü kaka oldu artık galiba :)
Benim yorumum ise; alınır ama satmak o kadar kolay olmasa gerek...
şu arabanin benzerini honda uretmiş olsa herkez "oha lan hondaya bak nasil yapmiş havada karada çakar" derdi. ama tabii logoda şimşek olunca ayrı oluyor :D zaten artık normal karşılıyoruz bu durumlari. Arabaya gelince on numara araba bi ara ciddi ciddi duşundum ama 2 kişilik olmasindan ve cabrio arabalar herzaman uyuz olmamdan dolayi kısmet olmadi. Motor olarak LET ler kadar sağlam olmasada cok rahat tune ediliyor ve güzel güçler cikiyor. Bu sınıf bi araba için fiyatiyla bence alinabilecek bir kaç seçenekten biri.
Vakit ayırıp değerli bilgi ve yorumlarını paylaşan herkeze teşekkürlerimi sunarım.
Araça vericek 77 dışında bi 77 niz daha varsa bence ciddi düşünün . Ama yarın bi gün satarkende beni güldürmeli filan derseniz o biraz kumar olucak büyük ihtimalde tutmicak.
s2k belki pistte , performans da daha iyi olabilir ama hepimiz her gün pistlerde değiliz Bu araç ne kadar GM de olsa bi opel parmağı alman konforu işlemiştir üstüne tercihim o olurdu.Dikkat çekme bakımından s2k dan çok daha iyi olucağı kesin
opel hondayı döver !
Çok kaba tabir olacak ama s2000 kaldırmış bekliyor seyredin.
Opel GT Turbo Vs. Honda S2000 Drag Race 1/4 Mile
http://www.youtube.com/watch?v=o8-xv...eature=related
Kanka opelle alakalı bişi demedimki :) filtre sesi yeter beah.