şu hale bak tam bi rezalet skandal ! yazıklar olsun
Printable View
şu hale bak tam bi rezalet skandal ! yazıklar olsun
Ve bu milletin yarısı hala "EVET" diyebiliyor ya!!!
Müstahak bize...müstahak...
Kadrolaşma neden yapılıyor sanıyorsunuz ki ?
Son 5 yıldır "ünlü cemaate bağlı ve yakın" olan üniversitelerde ÇATIR ÇATIR HUKUK Fakülteleri açılıyor.
öğrenimler tamamlanacak, YÖK OSYM MEB gibi karar mercilerine de YANDAŞ TORPİLLİ insanlar yerleştirilecek ki yerleştirildi bile.
sonra HOOOP sen oraya HOOOP sen buraya.
E bu referandumdan da EVET çıktığı takdirde, Atamalar konusu da AKEPE ye bağlanacak; hukuk sistemi de bir şekilde ele geçmiş olacak.
Bu HUKUK örneği sadece otobanın 1 şeridi. Bu sınavlardaki düzenbazlıkların altında tabiki diğer şeritlerede asfalt atılıyor...
Çok merak ediyorum, kendisini bir yere ATAYAN Adalet Bakanının bağlı olduğu hükümette herhangi biri için hükümet adına OLUMSUZ bir karar verebilecekmi hükümet tarafınan atanan YARGI MENSUBU...
Hangi akla hizmet EVET diyecek bu insanlar inanamıyorum :)
Mehmet Ali Şahinin oğluyla aynı puanı yaptım ama aradaki fark şu, o 40 soruluk Türkçe testinde 28 ini çözüp o puanı aldı, ben 30 Türkçe 22 Matematik 23 Sosyal çözerek aldım..(her bölüm 40ar soru:))
vay arkadaş ne zaman giricez oda belli degil :D
polis soru bankasını gördü diye sınavlar ertelendi yeni soru yazacağız sıkıntı yok, polis tanıdığınız varsa sopru bankasını isteyin artık.
Daha neye evet,neye hayır diyecegını bilmeyen insanlarla karşılaşıyorum.Tuzu kuru olan,işi gücü yerinde olan EVET demek de ısrarlı..Ah bi de niye evet dedigini açıklayabilseler.O da yok.
KPSS'ye ben de girdim.İyi bir puan almama ragmen ümidim yok.Devlet kadrolaşmaya gidiyor.Halk bunun farkında degil.
ales de iptal olmus...
Aman aöf falan iptal olmasında. 3 sene sonunda bu bütlerde 4. sınıfa geçebildim zar zor:D
Bütler iptal olsa iyi olur aslında. Ben unutmuşum bu hafta büt olduğunu giremedim sınavlara. :D
hamdolsun...
cok yazık gercekten.
şimdi ortaya çıktı diye konuşuyoruz ben yıllardır bu işlerin yapıldığına inanıyorum... kimse yanlış anlamasın özellikle doğuda yapılan hertürlü genel sınav ile ilgili ciddi şüphelerim var.ben lisedeykende o zaman devlet parasız yatılı sınavını kazanıp bizim okula gelen çocuklar wardı yemin ederim çarpım tablosunu bilmiyorlardı,bu adamlar bütün ortaokul,ilkokul hayatlarında takdir almışlar ve o sınavı kazanmışlar gelmişler buralara yersen,matematik bilmeden fizik bilmeden biyoloji bilmeden hatta türkçe bilmeden nasıl kazanacaksın o sınavı? kimse kimseyi kandırmasın bu işler oralarda zaten yıllardır yapılıyordu bu sefer birilerinin canına tak etti herhalde
Böyle torpilin varsa sınava falan gerek yok
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1122120193775
ne zaman yapılcak bilgisi olan varmı ?