ahauha valla sorma ts den kayıp var, onun yanında 4 oyuncumda sıfır çekmiş :D bu hafta çekişmeli olcak gibi maçları pek beğenmedim :)
Printable View
sistemimde sıkıntı var yasak deliciden zor giriyorm oda msj yazamıyorm bu 50.yazısım
hehhe :D beni yenersen bole olur :D
arkadaşlar kadronuzu bugün kurun maça 1 saat kalaya kadar teke tekleride yollayında :D bakalm icabına :D
ligdeki herkesin mailini yazsakda saplama teklifi yapsak :D :D Bol Saplamalı maçlar dilerim herkese :D:D:D
1.sayfada war zaten 4-5 kişi ama ligde olan herkesin maili 1.ci sayfada güncellenirse :D çok ii olur :D
sistemde sorun var yasak deliciden giridiğimden yapamıyorm birisi diğer sayfalardakini toplayp bi post yaparsa kopyalamaya çalısayım sayfa sayfa geçemiyorm
teklifler gönderildi
sen benim gönderdiğimi kabul et v.i.p :)
bengelenleri kabul ettim 5 maç oldu dahada kabul edemiyorum :D artık oynayamadıklarımızla haftaya
hehhe :D banada ole geliyo geçen hafta hiç kazanamadım :D
PoyrazSk // Serkan Gülen - dixi SK // ahmet cavusoglu muahahhaha :)
ya belli olmuyo ya bne hiç kazanamadım 48 puan almışım baya düşük :D bu hafta maçlar başlıyo bu akşam bakalım ne olcak sinan benide 2 dir yeniyo gozumden kaçmıyo diil :D
sessiz sedasız gidiyon ha :D bu hafta liderligi almamız lazım ya sinandan
heehhe :D kadroya bursadan adam koyan yandı :D rotasyon var kaleci bile oynamıyo :D geçmiş olsun
yok be 4 tane adamım var bursadan :D 4 u de oynamıyo kaptanım bile oynamıyor :D ben mahvolmuşum sen ne diyon değiştirme vaktini geçirdim :D
nerden baktın?
http://www.beyazgazete.com/haber/201...maci-izle.html
burdaki kadroya gore butun oyuncularım oynuyor :)
mertacar
lig tv açık onumde :D adamlar yorumluyor