ahmetdixi@gmail.com
Printable View
ben yolladım sorun yok..
hotmail lerde sıkıntılar oluyomuş bende o yuzden gmail den yeni mail aldım bide ben denim
ahanda şimdi geldi :D
teketek e bas sayfanın en altıda
Teke tek maç ağrısı yapmış olan kişi tarafından size gönderilmiş olan kodu aşağıdaki kutucuğa girerek “Kabul Et” tuşuna basınız. yazıyo
okdir kabul ettim.4.hafta maçları nız dio :D sen warsın :D hehe ama bu maç nzmn oynancak anlamış deilim :D:P
Teke Tek Fikstür // 4. Haftaceskin // cenk irevül - güvencespor // hakan töngel
ceskin // cenk irevül - Flexamin // Serdar işgör
teketek kabul gorenler oyle beklıyo..
eeee şimdi nolcak bılen varmı?
belkıde gercek lıgle bırlıkte oynancak 4.hafta dıyo
büyük ihtimalle cenk sölediğin gibi :D ligde de 4. haftadayız heralde
ulan ben lıg maclarını sabırsızlıkla beklıorum bıde bunu beklıycez heycan yapcaz sımdı yaw:D
bakalım birbirimize kaç boy saplıcaz:D fıs fıs spec yoh ama :D
lig maçlarındaki puanlarla tyeke tek oluyo ona göre bakacaz :D
bende uye oldum EF999
Flexamin // Serdar işgör - dixi SK // ahmet cavusoglu
EF999 // Sinan Tokman - dixi SK // ahmet cavusoglu
hadi bakalım ne olcak :D
14 olmusuz yokmu katılan lıg baslıyo:) seko istersen ilk sayfa Teketekler için mail adreslerini bı guncelle
arkadşlar yeni girdim nete o yüzden şimdi yazıyorm :)
öncelikle bu hafta kadro kurmayı sona bıraktıfgımdan bayram ziyaretleri v.s. derken kadromu güncelleyemedm o yüzden en iddasız olanuınız benim :D
aramızdaki ligi 4. haftadan başlattımki diğer puanlarımız bizi etkilemesin lig şaibesiz gitsin :D
ve fenerden çok oyuncu alanlar bu hafta iyi puan alamıcaklar alex bendeydi ve kaptandı :D durumumum fena odu :D
hehhe :D olur ole vakalar benım durumda pek parlak diil :D
yafs teke tek :S 3 maçım war kabul edilen ama nezmn oynancak sonuçlar nasıl belli olcak :D (oynandıysa)
benm anlamadığım kimse ne puan almış ne bişey nasıl olacak ki bu
bu akşam maçlar bitiminde sonuçlar belli olur yarına geçer puanlama :D
mertacar // mert acar - dixi SK // ahmet cavusoglu
Flexamin // Serdar işgör - dixi SK // ahmet cavusoglu
EF999 // Sinan Tokman - dixi SK // ahmet cavusoglu
teketeklerim :D
bu akşam maçlar bittimi şekillenecek zaten yarın puanlar yazar bakalım 1. kim olacak :D
dixi çok fena giderlisin dikkat etmek lazm sana :D sonuncu belli bkalm 1. kim :D
1. benm tabiki ikinciliği çekişin:D:D:D:D
yafs bu maçlar nezmn sonuçlancak hangi gün :D pazartesi oldu hala sonuçlanmadı ? bilen war mı ?
haaa :D ozmn timam :d
hahha bu hafta belli olsun ya :D insan ister istemez merak ediyo ii oldu bu lig olayı :D
sana gözü diktim haftaya erken kampa girecem :D
oooo :D saplıcam sakata atmim diyosun hemen kabul ediyorum :D