14 olmusuz yokmu katılan lıg baslıyo:) seko istersen ilk sayfa Teketekler için mail adreslerini bı guncelle
Printable View
14 olmusuz yokmu katılan lıg baslıyo:) seko istersen ilk sayfa Teketekler için mail adreslerini bı guncelle
arkadşlar yeni girdim nete o yüzden şimdi yazıyorm :)
öncelikle bu hafta kadro kurmayı sona bıraktıfgımdan bayram ziyaretleri v.s. derken kadromu güncelleyemedm o yüzden en iddasız olanuınız benim :D
aramızdaki ligi 4. haftadan başlattımki diğer puanlarımız bizi etkilemesin lig şaibesiz gitsin :D
ve fenerden çok oyuncu alanlar bu hafta iyi puan alamıcaklar alex bendeydi ve kaptandı :D durumumum fena odu :D
hehhe :D olur ole vakalar benım durumda pek parlak diil :D
yafs teke tek :S 3 maçım war kabul edilen ama nezmn oynancak sonuçlar nasıl belli olcak :D (oynandıysa)
benm anlamadığım kimse ne puan almış ne bişey nasıl olacak ki bu
bu akşam maçlar bitiminde sonuçlar belli olur yarına geçer puanlama :D
mertacar // mert acar - dixi SK // ahmet cavusoglu
Flexamin // Serdar işgör - dixi SK // ahmet cavusoglu
EF999 // Sinan Tokman - dixi SK // ahmet cavusoglu
teketeklerim :D
bu akşam maçlar bittimi şekillenecek zaten yarın puanlar yazar bakalım 1. kim olacak :D
dixi çok fena giderlisin dikkat etmek lazm sana :D sonuncu belli bkalm 1. kim :D
1. benm tabiki ikinciliği çekişin:D:D:D:D
yafs bu maçlar nezmn sonuçlancak hangi gün :D pazartesi oldu hala sonuçlanmadı ? bilen war mı ?
haaa :D ozmn timam :d
hahha bu hafta belli olsun ya :D insan ister istemez merak ediyo ii oldu bu lig olayı :D
sana gözü diktim haftaya erken kampa girecem :D