:rolleyes::rolleyes::rolleyes: çok kötü :D
ee bu hafta takım olarak kotuyduk hatalarımızdan ders alacağız onumuzdeki maçlara bakıyoruz :D:D:D
iki maçı 1 puanla kaybetmişim sinanı tebrik ederim ii puan bu haftaya gore ii puan
Printable View
lig sıralamasında sondan birinciyiz
aynen haftaya değişik taiktikler uygulamak lazım :D
teşekkürler ahmet
ilk 11 deki 3 oyuncum sııfır çekmeseydi güzel şeyler yapcakdm :D
1puanla dixiyi geçmek paha biçilemez :D
aslında güzel bi hafta oldu ceskin arkadasmz biraz daha kasarsa güzel olcak 7 oyuncusu sanırım 0 çekmiş :D
hahha :D bendede 2 oyuncum sıfır çekti :D allahtan takımın en çok puan alan adamını kaptan yapmışım tırrttık oradan :D ama ligde hala üzerindeyim serkan kardeşim 1 puanla geçtin beni bu hafta :D:D
mertte arkadan selektor yapıyo ha baya sıkıştırmaya başladı :D
5 maç yapılıyo her hafta en fazla :D ben serkanla 5 maç yapsam nasıl olur :D
senin için hayırlı olmsu bosver :D
dixi 5 maç bu hafta yapsan iyi olmazdı :D
orda forum açtım buraya giremiyorm artık sistemi engellemişler ordanda yazısırz arkdaşlar
nasıl ya buraya giremiyoruz anlayamadım
sistemimde sıkıntı var yasak deliciden zor giriyorm oda msj yazamıyorm bu 50.yazısım
hehhe :D beni yenersen bole olur :D
arkadaşlar kadronuzu bugün kurun maça 1 saat kalaya kadar teke tekleride yollayında :D bakalm icabına :D
ligdeki herkesin mailini yazsakda saplama teklifi yapsak :D :D Bol Saplamalı maçlar dilerim herkese :D:D:D
1.sayfada war zaten 4-5 kişi ama ligde olan herkesin maili 1.ci sayfada güncellenirse :D çok ii olur :D
sistemde sorun var yasak deliciden giridiğimden yapamıyorm birisi diğer sayfalardakini toplayp bi post yaparsa kopyalamaya çalısayım sayfa sayfa geçemiyorm
teklifler gönderildi
sen benim gönderdiğimi kabul et v.i.p :)
bengelenleri kabul ettim 5 maç oldu dahada kabul edemiyorum :D artık oynayamadıklarımızla haftaya
hehhe :D banada ole geliyo geçen hafta hiç kazanamadım :D
PoyrazSk // Serkan Gülen - dixi SK // ahmet cavusoglu muahahhaha :)
ya belli olmuyo ya bne hiç kazanamadım 48 puan almışım baya düşük :D bu hafta maçlar başlıyo bu akşam bakalım ne olcak sinan benide 2 dir yeniyo gozumden kaçmıyo diil :D
sessiz sedasız gidiyon ha :D bu hafta liderligi almamız lazım ya sinandan
heehhe :D kadroya bursadan adam koyan yandı :D rotasyon var kaleci bile oynamıyo :D geçmiş olsun
yok be 4 tane adamım var bursadan :D 4 u de oynamıyo kaptanım bile oynamıyor :D ben mahvolmuşum sen ne diyon değiştirme vaktini geçirdim :D
nerden baktın?
http://www.beyazgazete.com/haber/201...maci-izle.html
burdaki kadroya gore butun oyuncularım oynuyor :)
mertacar
lig tv açık onumde :D adamlar yorumluyor
ahuahuah iyimiş bendeki oyuncuları söyliyim ozaman güzel bir haber ver :D
1 vederson
2 ali tandogan
3 ömer erdogan
4 stepanov
mertacar
baya bi rotasyon var
inavkov volkan sercan vardı bende onlar oynamıyo vederson oynuyo galiba
bu defans gol yemeze gitmişsin galiba :D mertacar
İLK 11LER
BURSASPOR:Yavuz, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Vederson, Hüseyin, Bekir, Steinart, Ozan ipek, Nunez, Turgay
BUCASPOR:Carlos, Koray, Ediz, Tomas, Mulemu, Musa, Leko, İbrahim, Erkan, Emre, Manucho
ya ertuğrul sade benim adamlarımı kesmiş ya :D serkanı konuşturacak şimdi :D
bana saplayan çok olur gibime gelio bu hafta :D
kaptanımı aldığı puan 1 :D