En iyi Seat Yetkili Servisi (İstanbul) ?
da Doğuş başı çekiyor tabii ama belki başka yetkili servisler daha memnun edici sonuçlar yaratmış olaiblir....
Seat kullanıcıları hangilerini daha çok tercih ederler ?
En iyi Seat Yetkili Servisi (İstanbul) ?
da Doğuş başı çekiyor tabii ama belki başka yetkili servisler daha memnun edici sonuçlar yaratmış olaiblir....
Seat kullanıcıları hangilerini daha çok tercih ederler ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dogus esenyurt Huseyin Usta, tek gecerim. 2 seatim var 1o tanede olsa baskasina goturmem
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
o kadar soru sordum bir tane mantıklı açıklama yapamadılar...
expert olayı berbat araçdaki tüm bakılması gereken yerlere tek tek baktırdım.Kaputu leon diyor bunun öbürü kaput değişmemiş cupra diyor yakın diye orayı seçtik allahtan bilgisayara bağlayıp bir sorun olup olmadığını şanzıman,motor,şaselerde birşey olup olmadığına bakabildik 2 saat sürdü.orası zor doğuş yedek parça ve serviste oradan çok daha hızlı bir şekilde iş yapar.yedek parçaları doğuştan alıyor çünkü...Ayrıca servis ortamıda beni hiç inandırmadı.Aracın sahibi özel servis dedi mesela sonradan öğrendi yetkili servis olduğunuEsenyurtta daha önce expert yapılan aracın expertine laf attı daha bir sürü şey...
altur vw değilmi ? seat serviside mi var ?
Yiğit yanıma gel seni adam gibi seat yetkili servisine cüzi rakamlarda işini çözdüreyim. (bkz: Dudullu Kayadibi Seat)
Dr.ECU
Tamamdır kardeşim zaten adamlarla görüşüyorum ben çoğu konuda TT için özel %20 indirim kampanyası başlatacaktık.
bilgiler için teşekkürler...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)