|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Renault / Laguna
|
Arkadaşlar 40 kere giriş denedim fayda yok
Girdiğin e posta hiç bir hesaba ait değil diyor daha dün girmiştim. Bunun anlamı nedir ? Kullanıcı adı ve parolayı yanlış girmiyorum bilginize. Facebook kafasına göre hesap mı kapatıyor ? Şu an 4 5 arkadaşımın daha kapandığını öğrendim. Mail atıp hesabı 1 ay sonra gerimi alıyormuşsunuz vsvsvsvsv . Nedir bunun aslı , rengi , tuzu ,biberi ? __________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ef
|
buraya yazanakadar google yazsaydın yada aşagıdakı konuya
neredeyse 3 yıldır kullanırım hiç kapanmadım bloklanmadım sorunu kendınızde arayın bence http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=61846 __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Ben de çıktığından beri kullanıyorum KAPATILMADIM BLOKLANILMADIM. Sorunuda kendimde aramıyorum . Ayda 3 4 kere açıyorum hesabımı gerisi donuk şekilde kalıyor. Yardım edenden fikir alırım teşekkürler. __________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Fevri anlaşılmayayım Hatta face sorunsalı konusu olduğu için mesaj taşınabilirde açmış olduğum konu silinebilirde teiekkürler.
__________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ef
|
sıkıntı yok ben normal yazdım ama smile koymayı unutmuşum yanlış anlam çıkmış ozamanda
![]() rica ederim
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:56 ::::

Hatta face sorunsalı konusu olduğu için mesaj taşınabilirde açmış olduğum konu silinebilirde teiekkürler.