User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Televizyondaki çizikler

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke ürünlerin garantisine çocuk faktörünüde dahil etseler
    Geçmiş olsun.Umarım tatlıya bağlanır.

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenı tv alcaksanız arcelık vestel fılan alın samsung lg panasonıc fılan almayın bunların servıslerı cok zor hıc yardım etmezler cokta pahalılar bı ara calıstım ordan bılıyorum sımdı arcelıkte calısıyorumm uydu kullanıyorsan arcelık al

OnurS
    Misafir
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nefret ediyorum böle olaylardan yaa ama yeğen sonucta biseyde denmiyor

Simdi ince ciziklerede su zımparası ardından polish mi yapılması gerekiyor

NEkadar cesursun bilmem ama ilk önce ekranın üzerindeki çizik kızmı ayır(eger ayrıla biliyosa)sonrada pasta yap ama emin ol hare bırakmadığından.Eğer gene geçmezse tek çözüm çoook hafifce su zımparası.bizim salondaki tvyi yardımcımız temizlerken artık neyle sildiyse ekranda hare yapmış resmen ama hiç uğraşmadık sadece kadını azarladım(aynı kadın odamı temizlerken kablolardan tutup desktop pcyi kaldırıp ekran kartını yerinden sökmüştü).Yani onu öyle bırakıp görmemezlikten gelmek de bi çözüm (=

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokta öyle belli olan çizikler değil aslında ara sıra çarpıyo göze oda dikkat edilirse neyse ablamın yeni bi tvsi oldu
    eminim çok sevinecek

Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NEkadar cesursun bilmem ama ilk önce ekranın üzerindeki çizik kızmı ayır(eger ayrıla biliyosa)sonrada pasta yap ama emin ol hare bırakmadığından.Eğer gene geçmezse tek çözüm çoook hafifce su zımparası.bizim salondaki tvyi yardımcımız temizlerken artık neyle sildiyse ekranda hare yapmış resmen ama hiç uğraşmadık sadece kadını azarladım(aynı kadın odamı temizlerken kablolardan tutup desktop pcyi kaldırıp ekran kartını yerinden sökmüştü).Yani onu öyle bırakıp görmemezlikten gelmek de bi çözüm (=

temızlıkci ablanın plakasını verde uzak duralım
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı made ın JAPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yenı tv alcaksanız arcelık vestel fılan alın samsung lg panasonıc fılan almayın bunların servıslerı cok zor hıc yardım etmezler cokta pahalılar bı ara calıstım ordan bılıyorum sımdı arcelıkte calısıyorumm uydu kullanıyorsan arcelık al
    Lg'den gerçekten memnunum ben kullanım amaçlarımı uyuyor yani böyle bişeyde yardım etmesinler zaten ne işi var çocuğun duvardaki televizyonla suç annesinde..

valla yarın zaten bi kaç malzeme ile denicez bakalım çok ileri gidip abartmaya gerek yok gittiği kadar gitsin ufak tefekleri görmeyiz %80 i gitse kafi şuanda tv izliyorum göze çarpmıyor o kadar ama aklıma gelip dikkat edince can sıkıyor tabi
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim çok sevinecek

artık onu yarın görücez
    Livestrong

OnurS
    Misafir
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim çok sevinecek

kasap yaa kadın, ama ben ortalama 4ay yanlız yaşıyorum, o arada 2 farklı kişi çağırdım(mecbur haftada 2) onun yarısı kadar temizleyemediler evi.Ruh hastası banyo mermerlerini falan siliyo, abla gerek yok annem uzun süre gelmiycek o gelene kadar kirlenicek sen bitir işini git arkadaşlarım gelicek diyorum,yok kadın gene siliyo...Eee öyle oluncada başkasını haftada 2kere çağırmaktansa o daha mantıklı geliyo.Ben hesap yaptım zamanında. mesela laptopumu kırsa 2000tl desek, başkasını 2kere çağırmaktansa bizim ablayı bikere çağırsak haftada 400tl fark oluyo bu mantıkla 5ayda zararını egale ediyo ahahahhaha

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasap yaa kadın, ama ben ortalama 4ay yanlız yaşıyorum, o arada 2 farklı kişi çağırdım(mecbur haftada 2) onun yarısı kadar temizleyemediler evi.Ruh hastası banyo mermerlerini falan siliyo, abla gerek yok annem uzun süre gelmiycek o gelene kadar kirlenicek sen bitir işini git arkadaşlarım gelicek diyorum,yok kadın gene siliyo...Eee öyle oluncada başkasını haftada 2kere çağırmaktansa o daha mantıklı geliyo.Ben hesap yaptım zamanında. mesela laptopumu kırsa 2000tl desek, başkasını 2kere çağırmaktansa bizim ablayı bikere çağırsak haftada 400tl fark oluyo bu mantıkla 5ayda zararını egale ediyo ahahahhaha
    zuahahha ne güldüm ya ileri sürüş teknikleri alsın faydası olur belki senin hesaplar tutuyorsa sıkıntı yok demektir
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah sabır versin ne yegenmiş
    ama bastırmadan bişeyler uygulamak lazım oraya.ama 85 flnda bastırmadan çizik çıkarmaz daha alternatif bişeyler düşün geçenlerde bi arkadasım bak arabada boylu boyunca bi çizik var görüyomusun demişti.evet cizik vardı çizigin tam ortalarında bi yere bi kalem surmus fıx ıt pro tarzında orda sankı cızık yokmus gıbıydı yanı goz yanılması yapıyormus bı kalem varmıs bır arastır ıstersen..

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. sayfa haberlerinde gormeyelimde

Valla LG'den panel degistirmek cok sacma ve pahali olur. Yine en mantiklisi otomobil urunleriyle sansinizi denemekte...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacak bişey yok ona en guzel çözüm karşısına geçip 1 duble rakı içmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah sabır versin ne yegenmiş
    ama bastırmadan bişeyler uygulamak lazım oraya.ama 85 flnda bastırmadan çizik çıkarmaz daha alternatif bişeyler düşün geçenlerde bi arkadasım bak arabada boylu boyunca bi çizik var görüyomusun demişti.evet cizik vardı çizigin tam ortalarında bi yere bi kalem surmus fıx ıt pro tarzında orda sankı cızık yokmus gıbıydı yanı goz yanılması yapıyormus bı kalem varmıs bır arastır ıstersen..
    valla deniyelimde alır inşallah o kalemleri biliyorumda bana güzel gelmiyo onlar nedense yani vurulduğu çok belli oluyo bana göre tv'de işe yararmıki onlar acaba

Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. sayfa haberlerinde gormeyelimde

Valla LG'den panel degistirmek cok sacma ve pahali olur. Yine en mantiklisi otomobil urunleriyle sansinizi denemekte...
    yok yok öyle bişey olmaz yeğenime lafım yok lafım ablama sahip çıksın ne işi var duvardaki televizyonun önündeki masaya çıkmış çocuk ordan çizmiş

Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapacak bişey yok ona en guzel çözüm karşısına geçip 1 duble rakı içmek
    ablayla bugün konuştum ya alırım aynısını dedi rakıyı ablam içer artık
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)