|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba, arkadaşlar ilk etapta 60mm olarak yapmıştım ancak bitmek üzere ve isteyenler devam ediyor, bi parti daha yapmayı düşünüyorum..
Kaç mm lik yapacağıma karar veremedim.. Bi hesap yapıcam eğer kurtarırsa 2 boy yapıcam ama kurtarmazsa tek boy yapmam gerekir.. o yüzden tercih edeceğiniz boyutları bilirsem ona göre üretirim... Lütfen Laf olsun die oy vermeyiniz... Diğer seçeneğini seçenler yorum yaparlarsa sevinirim... Birden aklıma geldi ve yönetime söylemedim henüz, o yüzden sohbet bölümüne açtım zaten, sorun olursa silebilirsiniz.. teşekkürler.. Ayrıca ben bu işi zevk aldığım için yapıyorum bu yüzden de arkadaşlık çerçevesi dışında satmayı sevmiyorum... Techturkey dışında ilanım flan da yoktur... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
51 mm lik lazım ztn biliyorsun istediğimi
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
abicim sen 60lık isticeksin işte
51mm egzoz mu olurmuş uğraştığına değmez arada 2-3mm fark var zaten yarıçapta ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
zaten snrası atmosfer oldugundan bence 60lık ustune gerek yok gibi tabii bu sahsi gorusum
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
evet aynen öyle , zaten 60 + stock olduğu için 76 normal egzozu olanlara bile yeterli olur,
ama işte almak isteyen kişiyi ikna etmek zor oluyor adam görüyor tabi QTP de 76lıklar var, halbuki amerikada 5000motor altına takılmıyo o yüzden 76 konuyor tabi..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Civic Si
|
51 pek cok 1.6arac için cok ideal olmadı 60
__________________________________ "Jdm" 92-95 civic ![]() http://translate.google.com/translat...ml&sl=ja&tl=en |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Konuyu 70 kişi okumuş ama çok az kişi seçim yapmış, diğer okuyanlar hiç cut out almayı düşünmüyorlar sonucu mu çıkıyor acaba burdan ? gerçi ben almayı düşünenleri sormamıştım ama
sanırım istatistiklere değer verilmiyo pek ![]() zaten 60lık 51 liğe gayet güzel takılır.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
76 lık yapsanız aldık diyelim turbo typer da 76lık boruda kullanırsak bi sorun yaşar mıyız acaba?
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
atmosferik arabalarda taktığınız yer çok önemli, son susturucudan önce takarsanız sorun olmaz ama zaten atmosferik TypeR da 76 egzoz biraz fazla gelir..
yada cut out tan sonra da 1 tane sesli susturucu konulur.. yani birsürü kombinasyon yapılabilir ama mutlaka bir yolu var ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Sizin atmosferik araçlar için bir cut out vardı. Sesi yükseltmek için atmosfere çıkış vermek için değilde susturmak için çıkışı kapatan. Linkini bulamadım. Hala varmı onlardan ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
evet halen var tabii
Zaten çok büyük bi farkı yok, sadece vananın ortasına delik deliyoruz ve polis çevirmesinde flan kapattığınızda yeteri kadar sessiz oluyor ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Onun fotoğrafı varmıydı. 60 lık lazım bana. Birde yanlış hatırlamıyorsam kullandığınız silecek motoru o parçaya dik giriyordu. Yer problemi olduğu için onu eksoz borusuna paralel şekilde monte edebilirmiyiz konik tarzda bir dişli ile.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Silecek motoru kullanmıyorum..
Evet dediğiniz gibi paralel monte etmek mümkün tabii ki .. Fotoğrafı olması lazım, Bulunca koyarım.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
ben söyliyim, cutout kapalı konumda iken gazlamazsanız sıkıntı çıkarmaz
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Çok sordum ama.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
2.5" sanirim 63mm ediyodu en ideal olani o olur bence
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
uygun olanı tabiki 60 mm dir,araçta atmosferık oldugu ıcın daha fazlasına gerek yoktur,ama daha fazlası olmaz mı olur tabıkı kullanıcıya baglı,uygun olanı 60 mm
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Yok ben nasıl çalıştığını anladım. Tam açıkken dümdüz oluyor hiç akışı engellemiyor aracın eski sesi nasılsa öyle çıkıyor. Ama işte motor çevirdikte çeviriyor yani bir yarı yokmu yoksa bir yerde durması için bir tırnak felan varmı. Eğer var ise aracı çalıştırmadan o tırnağa ulaşana kadar tuşa basıp komple kapatabilirim.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|