|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar TechTurkey;
ABim ve Ailesi için araç bakıyoruz. Şuanki araçları; Renault Scenic "98 RXT 2005 ve üzeri Getz 'lere bakınıyoruz. Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum... - Alınacak aracın Konya, Konya yakını ya da İstanbul 'da bulunması, Maksimum 15.000 TL limit olması, Kötü kazası ve belası olmaması, Aracın Manuel olması... * Hepinize Teşekkürler... Son Düzenleyen StyleALP; 17-09-2010 10:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben kabataslak bu aracı beyendim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-306-yok/detay Ufak Not; Kaliteli olmak üzere araçta LPG bulunabilir... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Skenikten sonra 306 nede geniş gelir
![]() doblo alsınlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
bu kasa sceniclerin yukseklık harici pek bir genişligi oldugunu düşünmüyorum
önerme için konyadaki arakadaşlar yardımcı olur istanbuldan istiyorsan 1.6 ies verelim ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29719258/detay __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Megane bakin
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sana şöle örnek vereyim bu kartlı modellere geçtiğin zaman araba bariz küçüldü öne uzun boylu birileri bindiği zaman yani koltuk en geriye geldiğinde arkada bacak mesafesi falan kalmıyor ama ilk kasada ve sonraki kasada hiç öle bir sıkıntımız olmadı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bütçe biraz zorlanırsa zafira bakılabilir ofiyatlara
doblo bakılabilir o sınıf pejular ws ler war onlarda yeterince geniş hatta 15 000 sewiyesine mercedes 200 e yada 190 kasalara bakılabilir __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
2005 ve üzeri Getz 'lere bakıyoruz. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |