Harlem yani... Adamlar özellikle basket, Dans ve Müzik konusunda
özellikli bir ırk !.. Zenci gırtlağı denen bir olay var... Kim ne derse desin
özellikli bir tür
Printable View
milli duygularla coşup türkiye diyoruz ama görünen köy klavuz istemez hidayet hiçbişey yapamadı ersan sanki eline ilk defa almış gibi abuk subuk şutlar attı semih keza oda eline ayagına dolandırdı topu daha fazla fark yemedigimize sevinmek lazım 2. likte iyidir sonuçta
Evetin Laneti Şimdiden Çöktü...!
ilk yarı hakem ler show yaptı valla
vayy bee anasını satiyim olmadımı olmuyo ya:(
yinede tebrikler milli takıma,2. te başarıdır gönül isterdiki altın madalyayı alalım ama yorgun oyuncuyla bu kadar oluyor demekki sağlık olsun
abi evet 2. likte çok büyük başarı bizim içn.ama hidonun en azından 3 lük denemeleri başarılıydı. semih erden foul atışlarında 5 te 1 le oynadı . ersan da attığı şutlar potaya deymedi falan 3 kere top kaptık 3 ünüde kaçırdık çok ribaund verdik kötüydü oyun genel olarak 1 gün bile ara vermeden oynamanın da etkisi olabilir ama sonuçta karşımızda abd vardı neyse geçmiş olsun 2. liğimizi kutlayalım.o kadar sırbistanın litvanya nın arasından 2. olduk ilerde inşallah daha iyi başarılar da elde ederiz.
Burada basketbol konusu açılmış.Siyaseti bulaştırmanın ne manası var : ) Milli takımımıza tebrikler.Gönül isterdi ki 1. olalım ama bu da gücümüzü göstermeye yeter : )
Bugün amerikanlar iki kere kazandı.:D
%58
81 - 64
ilk yarının hakemleri maç kaderini değiştrdi sırbistan maçınında bitkinliği oyuncuların üzerindeydi sonuç böle oldu buda büyük bi başarı DÜNYA 2.siyz sonuçta. Bütün gücüyle savaşan 12 DEV adama sonsuz teşekkürler tanjevic'in yeri apayrı HELAL OLSUN TÜRKİYE HELAL....
2.liği beyenmeyenleri anlamıyorum... mahalle ikincisi değiliz DÜNYA ikincisiyiz.... helal olsun diyorum tekrar mükemmeldi 12 dev adam ama keşke şu usa maçı bu hemen ertesi güne gelmeyeydi 1 gün dinlenseydi bizimkiler bence daha iyi bir sonuç alabilirdik... Basketbolda artık bizimde söz sahibi olduğumuzu artık bütün Dünya gördü... Devamının sürmesini diliyorum ileriki organizasyonlarda...
Helal Olsun Türkiyem!
Şampiyon olamadık ne fark eder, formayı terlettiniz o bize yeter!
Edit. Aynı post
foruma/spora politik görüslerimizi karistirmayalim beyler;)
Simdiye kadarki gelinen nokta bile basaridir tabiki, ama biz Türküz en iyisi olmadan yetinmek olmaz... insallah gelecek yillardaki Sampiyonlarada kupada gelir!
@SOMEONESPECIAL,
abartmaya gerek yok, siyahlar oldum olasi Dünyada zayif bir irkdir! Biz Imparatorluklarimizla batiya 3,5 atdirirken, onlar Batinin köleligini yapiyordu.
Amerikadakileri Basketbol ile büyüyorlar, biraz yetenegi oluncada Amerika onlara hertürlü imkani taniyor, basarilari bundan... bizde imkanini herkez kendisi yaratmasi gerekiyor, yoksa her konuda yetenekli insanimiz cok!;)
Tükürdümün zencileri aldı. Sağlık olsun yinede güzel bi sonuç elde edildi genelde. Gönül isterdi herkese nispet yapalım.
rakip u.s.a idi ayıkmısınız ? onlara karşı. Tam performans oynayamamaları rağmen. tebriği sonuna kada haketti 12 DEV ADAM...
Disarida maci seyredebilmek icin gezmedigim yer kalmadi...Hickimsenin boyle bir turnuva oldugundan haberi bile yok arti olanlarda iplemiyo zaten...Varsa yoksa gerizekali Amerikan furbolu bunlar icin..Evde seyrettim maci..Spiker mactan cok bu haftaki Amerikan Futbolu maclari ile ilgili konustu :)
Sadece 3 oyuncusunun milli takim tecrubesinin oldugu, 6 oyuncusunun 22 yas alti oldugu bir Amerika'yi bile yenmeyi dusunmek guzeldi...Ama isim cok buyuk ve oyuncularimizda bu ismin altinda ezildiler....
Ismimizi tum dunyaya tekradan duyuran, bizlere hakli gururu yasatan milli takimimiza yurekten tesekkurler.
tebrıkler 12.dev adama. dunya ıkıncılıgı ıyı bır derece .avrupanın en buyugu bızız en azından.
Milli Oyuncular heyecanlı ve güzel saatler yaşattılar. Üstüne harika bir derece aldılar. :icon_tup: ellerine sağlık :)
şanssızdık bu maç. bu dereceye de getirdiler helal olsun tebrikler 12 !
ırkçılığa gerek yok. siyah beyaz farketmez. adamlar geldiler aldılar maçı gidiyorlar. bu kadar basit.
tebrikler 12 dev adam, gururumuz oldunuz.
dünkü sırbistan maçı cidden çok yormuş bizi de sırpları da.. iki takım da yenildi..
keşke yarı final ile final maçı arasında 1 gün dinlenme olsaydı daha başabaş oynayabilirdik bence. ilk yarı daha iyiydi gibi 2. yarıda pilimiz bitti :)
olsun ama helal olsun devlerimize
aslında çıkıp kutlamak lazım ama biz milletçe hiçbir zaman 2.liğe sevinmedik ;)
Irkçılık yok ya k*dumun zencileri derken seviyoruz aslında onları. :D En azından iyi bi takıma yenildik. Üzülmedim açıkcası.
bugün çifte mutluluk yaşayacağıma eminken çifte üzüntü yaşadım..
2.likte gayet güzel bir başarı hepsini tek tek yürekten tebrik ediyorum. Milli takım koçunuda ayrıca kutlamak gerekir çok fedakar bir insanmış..
tebrikler milli takıma bu kadar gelmek bile büyük basarı
turnuvanın en kötü oyununu bu maçta oynamak demek resmen formaya yenildik demektir. bence yenebilirdik.
olsun yine de 2. de güzel :)
gerçekten helal olsun maçı izlemedim ama buraya kadar gelip 2.almakda çok güzel birşey devamıda gelecektir diğer turnuvalarda :)
Güzel oynadılar tebrikler.
Başbakan adam başı 1,5 Trilyon prim vercekmiş bunlara.
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/...5.0/index.html
Diger tarafta ise Muğla'da bir köy açlıktan böbreklerini satışa çıkarıyor.Paralarımız nerelere gidiyor....
ulan recep izlemeye gittiğin ilk maçta yenildik ne uğursuz bi adammışsın
guzel mactı basıt sayıları atamadık pıvotlarımız gerekn gorevı ustlenemedıler ve korkarak oynadık normalde yenebılırdık ama karsımızdakı takım kabılıyetlı bı takım ,bızım kapasıtemız bukadar dunya ıkıncılıgıde cok önemlı bı sy bunu unutmayalım:)
neyse 2. likle yetinicez:(
maçların üst üste aynı gün oynanmasıda eksi bir etken bence
Kötü oldu ya kendimizi hazirlamiştik şampiyon olmaya ama buraya gelmek 2.olmak gercekten güzel bi takim ve güzel bi oyun oynadilar.!
buraya kadar geldik isin sonunuda koparmaliydik cok uzgunum,hakem ,yorgunluk ,konsantrasyon eksikligi ve kevin durant la bilups a karsi koyamadik.
ne olursa olsun dunya 2.cisi olduk gercekten buyuk basari tarih yazdik
Dünya 2. liği gerçekten güzel,Bir dahaki sefere 1. oluruz :)