2. olduk ama sevinemiyorum...
Printable View
2. olduk ama sevinemiyorum...
sırbistan maçı bizi çok yordu.. 2 gün ara verilseydi bu kadar ezilmezdik abd karşısında...
Türkiyede sallanmayan, devasa sahası bile olmayan bir spor. Sen bu spor dalında kalkıp yılların dünya şampiyonunun ardından 2. olabiliorsan bu çok büyük bir başarıdır. Ve aslında sokaklarda şuan bu kutlanmalıdır. Ama malesef bizim milletimiz bunu malubiyet olarak gördüğünden *** üstü oturur gene...
milli duygularla coşup türkiye diyoruz ama görünen köy klavuz istemez hidayet hiçbişey yapamadı ersan sanki eline ilk defa almış gibi abuk subuk şutlar attı semih keza oda eline ayagına dolandırdı topu daha fazla fark yemedigimize sevinmek lazım 2. likte iyidir sonuçta
Evetin Laneti Şimdiden Çöktü...!
ilk yarı hakem ler show yaptı valla
vayy bee anasını satiyim olmadımı olmuyo ya:(
yinede tebrikler milli takıma,2. te başarıdır gönül isterdiki altın madalyayı alalım ama yorgun oyuncuyla bu kadar oluyor demekki sağlık olsun
abi evet 2. likte çok büyük başarı bizim içn.ama hidonun en azından 3 lük denemeleri başarılıydı. semih erden foul atışlarında 5 te 1 le oynadı . ersan da attığı şutlar potaya deymedi falan 3 kere top kaptık 3 ünüde kaçırdık çok ribaund verdik kötüydü oyun genel olarak 1 gün bile ara vermeden oynamanın da etkisi olabilir ama sonuçta karşımızda abd vardı neyse geçmiş olsun 2. liğimizi kutlayalım.o kadar sırbistanın litvanya nın arasından 2. olduk ilerde inşallah daha iyi başarılar da elde ederiz.
Burada basketbol konusu açılmış.Siyaseti bulaştırmanın ne manası var : ) Milli takımımıza tebrikler.Gönül isterdi ki 1. olalım ama bu da gücümüzü göstermeye yeter : )
Bugün amerikanlar iki kere kazandı.:D
%58
81 - 64
ilk yarının hakemleri maç kaderini değiştrdi sırbistan maçınında bitkinliği oyuncuların üzerindeydi sonuç böle oldu buda büyük bi başarı DÜNYA 2.siyz sonuçta. Bütün gücüyle savaşan 12 DEV adama sonsuz teşekkürler tanjevic'in yeri apayrı HELAL OLSUN TÜRKİYE HELAL....
2.liği beyenmeyenleri anlamıyorum... mahalle ikincisi değiliz DÜNYA ikincisiyiz.... helal olsun diyorum tekrar mükemmeldi 12 dev adam ama keşke şu usa maçı bu hemen ertesi güne gelmeyeydi 1 gün dinlenseydi bizimkiler bence daha iyi bir sonuç alabilirdik... Basketbolda artık bizimde söz sahibi olduğumuzu artık bütün Dünya gördü... Devamının sürmesini diliyorum ileriki organizasyonlarda...
Helal Olsun Türkiyem!
Şampiyon olamadık ne fark eder, formayı terlettiniz o bize yeter!