İlk araban olacaksa getz al bi tane 2008 1.5 crdi oh miss :) Kimseyi kandırmamış olursun hem , hem de yakıtı üzmez , ailenin içi de rahat olur . :D Ya da i20 ;)
Printable View
İlk araban olacaksa getz al bi tane 2008 1.5 crdi oh miss :) Kimseyi kandırmamış olursun hem , hem de yakıtı üzmez , ailenin içi de rahat olur . :D Ya da i20 ;)
bununla konus kazasi belasi yoksa alinabilir, km'si iyi ;) ama fiyati indir asagi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31388175/detay
Valla kardesim ben olsam czt ve focus arasında düşünürdüm...
1.6 dizel 1.3 lere nispeten daha rahat gidiyorlar ve onlara yakın bi tüketimi var..Ki yol tutusunu gidişinide bircok kişi tavsiye ediyor ve istedigin gibi 3 kapısıda var...3 kapı sorun değil dersen sedanlarıda cok güzel bence focusun....
Bide şöyle birsey var..Az daha ekleyip sıfır clio3 yada poloda cok cok güzel olur ama sıfırda ne yaparsan yap kontagı cevirdigin anda 3-4 bin lira fiyat düşüyor hiç gerek yok bu yöndende..
Dediğim gibi ciddi cidd düşüncek olursam czt ve 3 kapı-5 kapı dizel focus arasında düşünürdüm..Simdiden hayırlı olsun hakkında ;)
valla benım aklıma hep typer s 2000 gewlıyor nedense :D
Arda al bi s2000 sende kurtul bizde :D
Kankacım, al czt'ni üstüne kalan 10 milyar paranın 7'si 8'i ile 10 numara yaparsın arbanı. Geriye kalan 1-2'yi de beraber ezeriz. :D:D:D
Aynı paralara corsa varken puntoya falan hiç bakma.Birde öncelikle dizel mi benzinli mi buna karar ver derim.Çünkü buna karar verirsen seçeneklerin oldukça azalacak.
Bu arada kurtköye hakkaten benzin dayanmıyor bilgin olsun.38 km gidiyorum-38 geliyorum derken dolan et günde 100 km yapıyorum minimum.İlk araban olması asabiyle dizele daha yakın dur derim.Yada en azından 1.6 turbo 6 ileri az yakan bişey olsun.
Son olarak fiesta s mantıklı ama hem çok eskidi hem de 2 sene önce 20 liraya zor satılan s'ler şimdi 30 liraları görmeye başladı :) Sebebide yeni kasada tek kapı dizelin tr'ye gelmemesi.Gerçi benzinlisinide duyan çok ama gören yok..
sus yaa:D:D
tabi
işte kararsızlık:D
abi benim evden 26km git gel 50 km oluyor, sırf okul günleri(haftasonu ve yaz günleri komple hariç) 9-10k km gibi bir yol yapıcam. Burda karar vermek gerekiyor benzinli mi dizel mi.. Aklımdan dizel geçiyor ilk araba gezerim ederim diye ama gönlüm bir yandan benzinli istiyor..
120-130 hp'lik bir benzinli motor için dizelden şaşma derim.Ama hot hatch sınıfına çıkacaksan 207 gt,fiesta st,cooper s vs gibi o zaman tabiki benzinli.He nolur caddede 3 değil 1 tur atarsın.Her canın sıkıldığında değilde haftada 2-3 çıkar dizelle yapacağın ekonomiyi keyfine katarsın olur biter.Birde zaten dizel kullananlar tapa gaz kullanırken benzinli kullananlar daha dikkatli sakin kullanıyor aradaki fark ciddi derecede kapanıyor.Örneğin mcs ile 1 depoya 650 km'lere çıkabiliyorum ve 500 km'nin altınıda çok nadir görmüşümdür.Ama arkadaşım en fazla 350 km yapabiliyor vs gibi :) Kullanım tarzınlada bütçeyi koruyup benzinli arabanla iyi geçinebilirsin.
Colt CZT :)
Typer abi :d
bisiklet al :D CZT al mayk da saplıyım sana :D
ooo inancın kuvvetli:D