Bu konu hala devam ediyormu:D
Printable View
Bu konu hala devam ediyormu:D
yok artık yaa vay a.q. kardeşim geçmiş olsun eline sağlık en iyisini yapmışsın..
insaf ya;sinirden ellerim titredi inanın;çok geçmiş olsun;ellerinize sağlık...
Off ciddden büyük büyük geçmiş olsun şuan yemin ediyorum okurken
kulaklarımın arkası ürperdi sinir katsayım arttı bu nasıl şerefsizliktir bu nasıl bi ahlaktır
ellerine sağlık ellerin dert görmesin yemin ediyorum böyle bi olaya dayanamaz aynı işlemi yapardım ellerine kollarına sağlık
Haketmiş :D
ellerine sağlık. az bile böylelerine.
Cok iyi yapmişsin şerefsizler cok böyle Nasil bi memlekette yaşiyoruz allah sonumuzu hayir etsin
Ya böyle şeylerı duyunca insan yaşadıgı sehırden soguyor dıyecegım ama böyle o.ç heryerde var böylelerını alıp sabun yapacaksın baska bısı degıl. ne rehabilitasyon ne psikoljık destek işlemez bu insan kırmalarına.
yanlız arkadasım ellerıne ayaklarına tekmelerıne saglık keske agzını burnunu dumduz ettıgın gıbı pantalonunu uzerını basını yırtıp cırıl cıplak bıraksaydın arabasının anahtarınıda atsaydın suya adi o.ç nun
Eline sağlık, geçmiş olsun
İyi yapmışın az bile bence 3 5 yarayla kurtulması. Bence ona yapılcak en büyük şey onunda kızının karısının önünde aynını yapmak olur ama gel görki biz onlar gibi şerefsiz haysiyetsiz değiliz.
sonumuz hayır olsun iyi yapmıssın kardeş heryerde arttı bu iş