|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Arkadaşlar selam ,
Ege Bölgesi'ndeki gıda , ilaç , kimya sektöründe üretim yapan şirketlerin bilgilerine ihtiyacım var , net üzerinde bu tür bilgilere ulaşabileceğim bir site , kaynak vs. bilen var mı acaba ? Yaklaşık 1 ay sonra Nazilli'ye yerleşip Aydın , Denizli , İzmir , Afyon , Muğla gibi illerde firmaları gezeceğim , bu yüzden ciddi anlamda ihtiyacım var bu bilgilere. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Sen ne is yapacaksin bu firmalarla?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
İlk senin yazacagını tahmin etmiştim abi
Şimdi şöyle 3 tane firma temsil edeceğim , 3 ü de birbirine yakın hizmetler veriyor , paslanmaz çelikten boru tesisatları , pomat makineleri , toz karıştırıcılar ,kazanlar vs vs , yani imalat makineleri üretimi yapıyoruz. www.taskinmakina.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Istanbulda olmasan gel sana listeler vereyim derdim. Naasilsa benimde isim oncelikli makinacilar Sonra son kullanicilar
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
Bende kimya bölümü okuduğum için izmirdeki firimaları yazayım
![]() http://www.dalan.com.tr/tr/ (Dalan kimyada staj görüyorum) *Pınar,efes,http://www.akdenizkimya.com.tr/ şuan bunlar geldi aklıma Hocamdan öğrenirim tekrardan dönerim sana abi. |
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
Nedemek abi bi işe yarar umarım ben öğretmenimden tektek öğrenir yazarım pazartesi günü,saygılar.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Yok mu bu konuda bir site önerisi olan ?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |