|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EVO 8
|
arkadaşlar yurtdışından yeni bir tel getirttim ve kayıt yaptırmam lazım
getiren arkadaşın adına kayıt vardı bu yüzden o kayıt yaptıramıyor böle para ile kayıt yapan turkcell bayiler var diye duymuştum bilen var ise özelden msj atabilirmi acaba? IMEI kopyalatmak istemiyorum ilerde sıkıntı oluyor sonra küllüm kilitlenmesin telefon __________________________________ BATIKAN |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
üzerine kayıt yapılmamış pasaport bulamazsan eğer turkcell extrada birşey yapamaz
telefonun marka modeli nedir ? __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: RENO SÜMBÜL
|
parayla derken zaten pasaporta kayıt ücreti alınıyor.başka nasıl yapılıyor bi fikrim yok.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
ya böle 100 tl ye falan kayıt yapan yerler var diye bişey duymuştum
aslı varmı bilmiyorum telefon blackberry torch __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
Bende yeni konu açmadan kusura bakmazsan burdan sorayım. Benım elımdede abd den alınmıs iphone4 var kontratsız bunu unlock ettırmek ıcın İstabulda guvenebılecegım bır yer tavsıye edebılirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yurtdişindan gelmiş birini bulup onun pasaportu ile halledersin sorun cıkmaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
imei klonlama dışında birşey yapamazsınız doğubank esnafı yardımcı olur bu konuda size
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Herhangi bir ülkeye pasaportu olan ve 5 cihazdan fazla telefon kaydı yapmamıs birinin pasaportu ile 5 TL ücret karsılıgı ypılıor diye biliorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
2 yılda sadece 1 telefon hakkı mevcut
oda giriş yaptıktan sonra 1 ayı geçmemek şartı ile yani şartlar bi hayli ağır böyle bi pasaport bulmak zor olur ama yapanlar vardır mutlaka.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Abi yada Barkına söyle yarın Amerikadan gelecek
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
valla gecenlerde arkadas 6500slide getirdi. pasaporta işlendi ama telefon calısmıyo avea turkcell de bısey yapmıyo 95 lira gıbı bı rakam ıstedıler kılıdı acmak ıcın..
farklı bı yontem bılen varmı? |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
ama versiyon 4.2 ise şuanda henüz unlock prog gelmedi tr'ye nerd yaptıracağını araştırmadan önce iphonenin prog versiyonunun kaç kaç olduğu öğren 4.2 ise beklemen gerekicek __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
telefonda simkilidi olabilir onu kırdırmanız lazım yani telefonunun sadece tek bir hatla çalışıyorsa telefonunuzda simkilidi var demektir kırdırmanız gerekir __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Misafir
|
Ben kıbrısta okurken 1kere tel aldım getırdım pasaportuma işlettım sorun cıkmadı daha sonra ablma tel aldım turkcell'e kayıt yaptırmaya gıttım dedıler olmaz sizin uzerınızde kayıtlı tel war oyle olunca ablam yurtdısına cıkmıstı pasaportunda 6ay içinde yurtdışı cıkısı olan baska bırının uzerıne kayıt yap dedıler ablamın pasaporta işlettik |
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
Aynı dertten bendede var.Torch getirticektim son anda telefonun geleceği tarihte 1ayı bikaç gün geçeceğini fark ettim, sonra aldırmadım.Sahibinden.com da pasdaki haklarını satanlar var, nekadar güvenilir bilmem ama araştırmak lağzım...
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
en olmadı bi kıbrısa gidip gelicem ztn geçen sene kumara tövbe edince gitmiyorum 1senedir, hem takılırım hem işimi hallederim, hemde dönüşte içki stoklarım diye...
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|