Üsküdar MC'in yanındaki otel yada Kadıköy Deniz Otel Eysan Otel
Printable View
Üsküdar MC'in yanındaki otel yada Kadıköy Deniz Otel Eysan Otel
Etilerde turizm otelcilik lisesinin uygulama oteli var. Otel iyi olmasa da fiyatları uygun. Bir de Kadıköy veya Sirkecide uygun fiyatlı oteller bulabilirsin. Ben İstanbula gittiğimde Taksim veya Sirkecide kalıyorum. Taksimde güzel oteller var ama pahalı genelde. Sirkecidekiler iyi değil ama fiyatlar uygun ve ulaşım açısından çok rahat oluyor.
www.skyscanner.net
Burdan bakabilirsin kesene uygun çok güzel oteller bulup burdan rezervasyon yapıp konaklayabilirsin.
Tavsiyem Anadolu yakasında konaklaman olacaktır. Bu Istanbul'un trafiği çekilmez oldu artık. Yoksa ben Sultanahmette yer ayarlardım ama trafik eziyetinden dolayı tavsiye etmiyorum :)
Otel, Uçak ve Araba kiralamak için kullanılacak en güzel site.
Ben Ocak ayında şirketimizin Frankfurt fuar'ı için bütün otel,uçak ve araba kiralama işlerini burdan hallettim. Çok yararlı ve Türkçe dil seçeneği var.
Google gibi düşünün sizin için en ucuz opsiyonları bütün firmaların sitelerini gezerek buluyor harika bi yer :)
kadıköy deniz otel heryere yakın süperdir özellikle yemekleri heleki şimdi terası hiçbişiye değişilmez fiyatlarıda makul
Kardeş istanbulda bütçene göre otel söylemek lazım birde ne tarafta otel bilgisi almak istiyorsun. İstanbulun her yeri otel oldu artık. Ama ben sana iyisinde ve istanbulun her tarafında oteli bulunmaktadır. Dedeman oteli tavsiye ederim. Fiyatlarıda emin ol uygundur. Fiyatları sitesinden Dedeman Hotel | İstanbul Hotels ögrenebilirsin.
konu 2010 da açılmış muhtemelen konuyu açan arkadaş evlenen arkadaşının 4. yıl dönümüne katılırsa tavsiyeniz işe yarar :D
edit: sizi böyle alalım
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
simdi yaklasik 3.5 senelik hort olmus :D bunu bi yana biraktim da abi. ben bazen 3 5 gunluk bi konuyu bulamiyorum 3 4 senelik hort yapan abilerimiz kardeslerimiz nasil buluyor merak ediyorum bu konulari..