|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaslar malum bugun yigitin gt sine niyetlenmistik, baskasi elini cabuk tutup satin almis nasibimiz degilmis. Esime alacaktim araci, gostermiste oldum, araci kacirdimizi duyunca oldukca uzuldu. Bende kisa surede bir arayisa girdim su araci buldum, taniyanlar yorumlarsa sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...keyword=subaru __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Bu arada aracin bir Vergi borcu var, halledilir. Ancak beni baglayan kismi aracin motoru vs şi. Arac tork garage yapomi imis
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
en son "şanzumanında problem var" uyarısı ile ankaradan satılıktı, araçta komple tork garaj yapımı egzos varmış. başka bilgim yok.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Priz direk kırık olarak satılıktı ozaman. Sonrası hakkında bilgim yok.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
ama yapılıp satılmış olması lazım ankaradan, izmire
ankaradan giderken de aciliyetten komik fiyatlara gitmişti bence bu fiyatlara gt bakmaktan vaz geçin |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bu fiyatlarin biraz uzeri bugeye AMA...
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Biliyorum onuda gorunce zaten sorgulama geregi duydum. Arac baya dolu gozukuyor illa bileni vardir diye dusundum
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: mk4 supra
|
ucuz etin yahnisi pek olur ben bir kere böyle bir hata ettim tövbe birdahamı
gc8 i minumum 99 veya 2000 al derim ucuza harcar harcar durursun elde var sıfır |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
06 GK 120 değil mi bu? Ama body kit, jantlar falan aynı. Çok önceden siyah hatta mat siyah idi. Eğer o ise uzak durulmalı......
Son Düzenleyen DOHC; 15-09-2010 22:25. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Yamulmuyorsam, araç dikmen caddesinde duruordu. Kuzenlerimin karşı apartmanında oturan bir bilgisayar mühendisi stock alıp bu hale getirmişti. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ///M POWER
|
Son sahibi olunur. 96 zaten fiyatına bakınca akla bişey geliyor. 14-15 teklif edilir sözde gc ye binilir
![]() 3kuruşa al 5kuruş masraf et bana __________________________________ ///M POWER |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Resimlerini bulacağım.......
Son Düzenleyen DOHC; 15-09-2010 22:40. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
06 AS 8556 Plakalıdır araç. Üzerinde çok fazla özel parça var, ilgimi çekti, tabi tahmini gücü nedir bilemem. O yüzden aracı tanıyan birilerini arıyorum.
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
aracın sahibini tanimiyorum ama sürekli görüyordum genelde bostanlı tiyatronun orda park halinde gördüm. Çalışırkende bi kaç kere gördüm sahibi bostanlının içinde bağırta bağırta geziyordu biraz aracın limitlerini zorluyordu sanki.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]()
|
gk 120 de 18 motegi vardı hiç bi zaman body kit olmadı. yusuf abi rb5 grisine boyatıp istanbula sattı. A K N nickli üyedeydi en son araba. bu araça yanlış olmasın 2008 yılında satılmıştı
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Fotoların çekildiği yerde otokent |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Araç İzmirde bilinen bir araç değil zaten belli. Hiçbir gecede ve toplantıda görmedik bu aracı. Zaten o yüzden temkinli yaklaşıorum araca
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
sen istanbula geliıosun diye bliyorum gc8için :S
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|