|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaşlar
Ayin 27sinde allahin izni ile myo üniye gidecem artik 2 yıl akhisardayim şimdilik ev bulamadiğim için yurtta kaliyorum ama en kısa sürede eve cıkacağim 3 arkadaşiz ama akhisarda hiç arkadaşim cevrem yok bursadan sonra orasi cok sıkıcı gelicek oralarda bana yabancilik cekmemem konusunda yardimci olabilecek birileri varmidir acaba ? NOT: Konu Dragger'den izinlidir |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Çok Koming Sun
|
Manısaya gel ara sıra yanımıza dıcemde orasıda manısaya cok uzak be kardesım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Cok uzak değil bence ben cok gidip geldim izmir bile uzak değil yani araba ile sonucta yıl başindan sonra arabamida getireceyim organizasyonlara giderim izmire
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Hatırladıgım kadarıyla sende cbü'lüydün?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Akhisar'a arasıra giderim küçük bi yer gezilcek fazla yer yok...Tahir ün caddesi sanırım Akhisar ın en nadide yeri
Mağazalar vs. genelde o caddede olur.Gölet'e uğramanızıda tavsiye ederim Akhisar'a uğrucak gibi olursamda bi şekilde haberleşir görüşebiliriz...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Orda Cok Sıkıntı cekecek gibiyim gelen gecen olursa uğrayin görüşelim cok sıkıntılı olucak alişana kadar SİTEDE YOK MU akhisardan kimse ya
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Bende celal bayardayım ama ben Allahtan muradıye kampusundeyım
ızmır ve manısa ıcın benımde bole bı konu acmam gerekıcek sanırım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Daha Süre var ama oralarda arkadaşlik kurabileceğim birileri yok mu ya valla yandim :S
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bu kadar sıkma kendini elbet alışırsın. 2 yıl sayılı zamanda çabuk geçer
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Askerlik gibi olucak bu belkide 3 4 ay arabasizda kalicam
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Megane III Coupe
|
Başlığı gördüm ve şok oldum..
Doğma büyüme Akhisarlıyım ![]() 2 yıldır İstanbul'dayım bende Üniversite'ye geldim.. Manisa nasıl uzak ya ![]() İzmir 1 Manisa yarım saat.. Her türlü sıkıntını hallederiz Akhisar'da
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
gölgede 48 dereceyi görmüştüm nevrim döndüakhisarda bol bol köfte, kokoreç, kelle, paça yiyecek yer var __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
istanbuldamisniz siz akhisardami anlamadim ama Pm ile irtibata gecebilirsek süper olur bi arkadaşim olsun istiyorum oralarda
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: kangoo,clio 80hp
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Şu an İstanbuldayım tatillerde geliyorum Akhisar'a.. Ama doğma büyüme oralıyım.. 2 yıl önce üni kazanınca bende istanbul'a geldim demek istedim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Akhisarda 3-4 ay askerlik yapmıştım,
Bir arkadaşın dediği gibi manisa merkeze yarım izmirede 1 saat kadar uzaklıkta... Küçük ama hoş bir yer... __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
![]() Kardeşim sen bana pm'den mesaj at ben sana nereye gidilir,nerde ne yenir hepsini anlatırım.. ![]() Eve çıkmak falan istersen yardımcı oldururum ordan.. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Pm attim ilginize teşekkürler
|
|
|