|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Artık ne yapacaklarını şaşırdılar...
Bana kıl olan biri uyuzluğuna atarsa, ya ben birine kıl olup atarsam nasıl olacak bu iş ??? İyice kakası çıktı bu işin ![]() ![]() SMS at ceza yesin! İstanbul'da artık yeni bir uygulama başladı. Buna göre trafik kurallarına uymayanlar için... SMS at ceza yesin! İstanbul DHA Trafik kurallarına uymayanları kısa mesajla şikayet edin Minibüs, taksi, dolmuş, halk otobüsleri, servis minibüsleri, okul servisleri ve kamyonlar ile ilgili şikayetler "1530" a kısa mesajla iletilebilecek. Son günlerde meydana gelen trafik kazaları gündemde yerini korurkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir uygulamaya başladı. Buna göre artık şikayetler kısa mesaj yoluyla da iletilebilecek. Sistemle ilgili belediyeden yapılan açıklamayla şöyle denildi: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı toplu ulaşım hizmetlerinde sorunların giderilmesi, vatandaşların yönetime katılım, denetim yapması ve şikâyetlerini bildirmesi için cep telefonlarından kısa mesaj hattını hizmete soktu. İstanbul trafiğinde; minibüs, taksi, dolmuş, halk otobüsleri, servis minibüsleri, okul servisleri, kamyonlar ile ilgili şikâyet ve öneriler için Alo Beyaza Masa 153 hattı cep telefonlarından kısa mesaj hattı olarak da kullanılacak. Vatandaşlar tüm operatörlerden 1530 kısa mesaj numarasını yazdıktan sonra şikâyet, yer, plaka belirterek isterlerse isimlerini de yazarak kısa mesaj ile iletebilecekler. Beyaz Masa'ya gelen mesajlar Toplu Ulu şaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede değerlendirilerek gerekle yasal işlemler yapılacak" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
kıl olduklarımız yandı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
iyide abi bu toplu taşımalar için, benmi yanlış okuyorum, bizle alakası yok ki
__________________________________ Son Düzenleyen Göki,ZD; 16-09-2010 15:58. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
para üstü vermedi sende kıl oldun adamı şikayet ettin farzedelim... ![]() Trafik denetimlerini yoğunlaştırmaları yerine fahri müfettiş rezaletine dönmez mi bu iş ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Çok Koming Sun
|
Adam bana nasıl ceza yazarsın dıcek yetkılıler su numaradan mesaj gonderıldı dıyecek sonra ansızın bır gece yarısı kapımızda 10 mınıbus dolusu dolmuscu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Herif 9 ayda 39 ceza yemiş 13 kişinin celladı oldu...
39 ceza yiyene kadar alacaksın lavuğun ehliyetini gitsin bisiklete binsin... Demek istediğim, fahri müfettiş, SMS cart curt çözüm değil, problemi arapsaçı edip iyice içinden çıkılmayacak bir hale sokmaktan başka birşeye yaramaz !.. Tut ki, senin böyle bir ceza geldi... Çoğumuzun adresine abuk subuk şeylerden ceza gelmedi mi ? İtiraz etmeye bile değer bulmayıp SS kuralına uyarak ödüyoruz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
birde benim duyduğum polislere kestiği cezadan prim veriliyormuş artık doğrumudur bu yaa eğer doğru ise bu son zamanlardaki sıkıştırmaları daha ii anlıyorum..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Cοrsα с '5
|
Hey Allahım
__________________________________ graphicdesign | webdesign | photoworks | soundmixes
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() Eksik para veriyorsa bütün suçu taksicide aramamak gerekiyor, taksici bozuk para bulundurmak zorunda oldugu kadar, taksiye binen vatandaşında, adamın bozuk parası olmadığını düşünerekden haraket etmeli, ki diyelim bunlar oldu para bozdurmak zor değil(bu taksicinin görevi).. + olarak her arayanın şikayetini dikkate almayacaklardır, şikayetin bi tutarlılıgı inandırıcılıgı olmadan haraket etmezler, edilmeside saçma olur.. güzergahları araştırıp şikayetlerin nerden daha sık geleceklerini bilerek haraket ediceklerdir, kısacası fişlenmiş çok şöför var vs vs |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
İşlerini iyi yaparlarsa ne ala ama işin açıkçası tutmaz bu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZD 7408 sana gerek yok devlet baba sağolsun 1 senedir yatan araba için bile ceza çaktı bana ahuahua alıştım artık
__________________________________ Son Düzenleyen Göki,ZD; 16-09-2010 16:11. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
anlaştıgımız nokta işlerini iyi yaparlarsa tutar diyosak OK
ama sistem için olmaz diyorsan anlaşmıyoruz çünkü ben işlerini iyi yaparlarsa sistemin başarılı olacagına inanıyorum, güzel bir uygulama..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
he nedir gidersin itiraz edersin bunların hepsini iptal edersin ama uğraşmayan adamlardan yine parasını alırlar bi şekilde... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Fahri Müfettiş olayına dönmesin bir süre sonra
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
İnanmak istiyorum, yoksa bu memleket yaşanmaz hale gelir.. ben çok trafik kazası gördüm ama içimi ikitelli kazası kadar acıtan olmadı, birilerinin kafa dank eder de bir yerden başlarsalar devamı gelir inşAllah..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
düzelmeyecek o kesin
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Güzel uygulama ama artniyetliler kullanırsa durum vahim
![]() bir de ne yazdığı anlaşılmayan Türkçe katilleri var , ''brdA şöfr ck thlikeli kullnıo taammı plkasını veriom'' vs diye
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |