Çok yakın bir arkadaşım için almayı düşündüğümüz bir araç
evveliyatını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/gt45_silvi...XQQdisplayitem
Çok yakın bir arkadaşım için almayı düşündüğümüz bir araç
evveliyatını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/gt45_silvi...XQQdisplayitem
valla bu aracı bizde düşünüyoruz acıkcası![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bende düşünmüştüm bu aracı ama 200sx e motor yaptırmaktan bıktım artık savaş abinin önü araba dolu yapmaya başlıyorsun arabayı o bu derken 5 ay geçiyor liste 10-15 oluyor araç 30 a geliyor yeni kasa düzgünler var onlar daha mantıklı bence
biz motor konusunda yazdıklarına güvenerek sadece turbo değiştirmeyi planlıyoruzO yüzden bilenlerin yardımcı olmasını istiyoruzki sonra elimizde kasa patlamasın
motor konusunda birşey yazmamışki 170,000 kmde yazmış gazlanan bir arabada kaç bin daha gider sence bu motor. Eğer zevk alarak sorunsuz binmek istiyorsan motoru sıfırlanmamış veya düzgün sıfırlanmamış hangi 200sx i alırsan al mutlaka motor yaptırman gerekicektir belkide ben öyle alıştım belkide takıntılıyım ama eğer spor bir araba alıyorsan mutlaka sıfır motor masrafını üstüne ekleyipde planlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Dogru söylüyorsun Emre ama adam deseki motoru sıfırlandı yeni yapıldı dogru düzgün toplanıp toplanmadığını nasıl anlıyacaz ?
nelere dikkat etmek lazım Turbolu bir araba tecrübemiz yok sadece kulakdan dolma bilgilerimiz var ?
Bizim için ilk etapta arabanın kazasının olup olmadığı , kaportasında herhangi çürüme olup olmadığı daha sonra motor çünkü her daim para olduktan sonra daha iyisi yapılabilir ?
bende sx kullanıyorum motoru sıfırlatmadım henüz, öyle aman aman masraf açmadı. 170 binde aldım 210 binde şu an. Elbetteki sorunsuz binmek için toplatman lazım ama en azından aracı alırkenki elin darlığını borcunu harcını gidericek kadar (en az 2 yıl) sorunsuz binmesi lazım. Bu işler bütce işi herkesinki bir değil tabi sen alırsın sıfırlatırsın ben alırım zamanını beklerim elimin bollaşmasın beklerim...
haklısın tuğral ben sadece aklında bulunsun için rahat olsun maliyet hesaplarken daha düzgün bilgiler aklında olsun diye yazdım bende iki tane 200sx topladım motorlarını ellemeden sorunsuzda 1,3 bar da kullandım hiçde masraf açmadı çok şükür.
Araba diğer ilan fiyatlarına görede gayet mantıklı gözüküyor bende bu aracı düşündüm demiştim ya ilk başta belki sende benim gibi alıp motorunu sıfırlayıp arabayı toparlayıp binmek istersen falan benim maliyetlerime gelirsin diye düşünmüştüm o yüzden uyarmak istedim otomobil kısmına bakmadım bile![]()
Teşekkür ederim uyarının mantıklı olduğuna zaten lafım yok ama alıcak olan şu an masraf yapamıycak o yüzden tırıs tırıs gidiyoruzFiyat düşük olunca uygun geldi eğer aracın sahibininde dediği gibiyse borcunu bitirene kadar yürüsün yeter bize
Sonra güzelce toparlanır kasa durumu önemli birde şaseye inmiş darbesi varmı? cürük durumu abartı olcağını sanmıyorum ama ne durumda vs..
arkadaşlar selam herkeze;
Aracın sahibi benim..
aracımın ilanda yazdığım neyse sıkıntısıda odur, sadece yeni bir turbo alınıp takılacak o kadar. Motor durumu gayet sağlıklı ve sıkıntısızdır.Turbom arızalanmadan önce damla yağ bile eksiltmiyordu o kadar söyliyeyim.
kaportada biyik bir kazası belası yoktur. ön paneli ve ön çamurlukları orjinal olup daha fabrika sticerları bile üzreinde duruyor. boyası yeni durumda pırıl pırıl.
yürüyeni difransiyeli şanzımanı sorunsuzdur.
extra olarak yapılıcak masraflar ön camda çatlak var yan sanayi olimpia cam takarsanız sıfırı 200 lira bende bu konuda yardımcı olabilirim.
yolcu koltuğunun sol bellik kısmında sigara kutusu kadar bir aşınma var burda 50ytl'ye döşemecide hallediyorlar. ön tampon altı ekte hafif bir çatlama var macunlanıp boya atılıcak o kadar.
kaportada kesinlikle çürük değil pas başlangıcı bile yoktur.
başka bir sorusu olan varsa sorabilir yada telden ulaşırsanız konuşabiliriz.
sitede turbom arızalandığında da konu açmıştım zaten 200sx'e turbo aranıyor diye; 2. el bi turbo aldım ama oda sıkıntılı çıktı ve şu an maddi durumlarım müsait olmadığından araçla ilgilenemiyorum, kentkonuttan ev alıcam taksitle Allah izin verirse o yüzden nakit sıkıntım var.
düşünen arkadaşlar çekinmeden herşeyi sorabilir.. şuan zaten telefonlarım susmuyor =)
epey bi takas teklifi alıyorum benim kafamda eg civic vardı takas için ama bakalım hayırlısı artık.
[SIGPIC]eg is life..[/SIGPIC]
araba duruyorsa satılmadıysa bizim teklifimiz geçerli Hakkı
eger sende okey dersen gelir bakar takaslar arabaları farkıyla tabiki biz S14le sen CRX le dönersin eveTeşekkürler
vaaay kadire mi bakıyosunuz bu canavarı
araç on numara duruyor,param olsa dakka düşünmeden alırdım bunu2. araba yapardım crx in yanına, yanlamak keyfi bambaşka
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)