User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
123 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: S14 Nissan 200SX için Araç Bilgi

Kemal_H - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

S14 Nissan 200SX için Araç Bilgi

Çok yakın bir arkadaşım için almayı düşündüğümüz bir araç

evveliyatını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/gt45_silvi...XQQdisplayitem

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkının arabası kendiside buraya üye.
    komançero garage

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu aracı bizde düşünüyoruz acıkcası
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunuda almak istiyorum!
    Experience is what you get when you don't get what you want.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşünmüştüm bu aracı ama 200sx e motor yaptırmaktan bıktım artık savaş abinin önü araba dolu yapmaya başlıyorsun arabayı o bu derken 5 ay geçiyor liste 10-15 oluyor araç 30 a geliyor yeni kasa düzgünler var onlar daha mantıklı bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz motor konusunda yazdıklarına güvenerek sadece turbo değiştirmeyi planlıyoruz O yüzden bilenlerin yardımcı olmasını istiyoruzki sonra elimizde kasa patlamasın

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araci hakki almadan oncede konusunu acmisti oyle almisdi. gorurse konuyu yazar kendiside.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araca da amma bakan varmış
    bizde bakıyorduk
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz motor konusunda yazdıklarına güvenerek sadece turbo değiştirmeyi planlıyoruz O yüzden bilenlerin yardımcı olmasını istiyoruzki sonra elimizde kasa patlamasın
    motor konusunda birşey yazmamışki 170,000 kmde yazmış gazlanan bir arabada kaç bin daha gider sence bu motor. Eğer zevk alarak sorunsuz binmek istiyorsan motoru sıfırlanmamış veya düzgün sıfırlanmamış hangi 200sx i alırsan al mutlaka motor yaptırman gerekicektir belkide ben öyle alıştım belkide takıntılıyım ama eğer spor bir araba alıyorsan mutlaka sıfır motor masrafını üstüne ekleyipde planlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor konusunda birşey yazmamışki 170,000 kmde yazmış gazlanan bir arabada kaç bin daha gider sence bu motor. Eğer zevk alarak sorunsuz binmek istiyorsan motoru sıfırlanmamış veya düzgün sıfırlanmamış hangi 200sx i alırsan al mutlaka motor yaptırman gerekicektir belkide ben öyle alıştım belkide takıntılıyım ama eğer spor bir araba alıyorsan mutlaka sıfır motor masrafını üstüne ekleyipde planlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
    Dogru söylüyorsun Emre ama adam deseki motoru sıfırlandı yeni yapıldı dogru düzgün toplanıp toplanmadığını nasıl anlıyacaz ?
    nelere dikkat etmek lazım Turbolu bir araba tecrübemiz yok sadece kulakdan dolma bilgilerimiz var ?
    Bizim için ilk etapta arabanın kazasının olup olmadığı , kaportasında herhangi çürüme olup olmadığı daha sonra motor çünkü her daim para olduktan sonra daha iyisi yapılabilir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sx kullanıyorum motoru sıfırlatmadım henüz, öyle aman aman masraf açmadı. 170 binde aldım 210 binde şu an. Elbetteki sorunsuz binmek için toplatman lazım ama en azından aracı alırkenki elin darlığını borcunu harcını gidericek kadar (en az 2 yıl) sorunsuz binmesi lazım. Bu işler bütce işi herkesinki bir değil tabi sen alırsın sıfırlatırsın ben alırım zamanını beklerim elimin bollaşmasın beklerim...

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu aracı bizde düşünüyoruz acıkcası
    Alıntı Kemal_H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogru söylüyorsun Emre ama adam deseki motoru sıfırlandı yeni yapıldı dogru düzgün toplanıp toplanmadığını nasıl anlıyacaz ?
    nelere dikkat etmek lazım Turbolu bir araba tecrübemiz yok sadece kulakdan dolma bilgilerimiz var ?
    Bizim için ilk etapta arabanın kazasının olup olmadığı , kaportasında herhangi çürüme olup olmadığı daha sonra motor çünkü her daim para olduktan sonra daha iyisi yapılabilir ?
    Arabayı kimin için düşündüğünüzü doğru mu anladım birlikte düşünelim öyleyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın tuğral ben sadece aklında bulunsun için rahat olsun maliyet hesaplarken daha düzgün bilgiler aklında olsun diye yazdım bende iki tane 200sx topladım motorlarını ellemeden sorunsuzda 1,3 bar da kullandım hiçde masraf açmadı çok şükür.

Araba diğer ilan fiyatlarına görede gayet mantıklı gözüküyor bende bu aracı düşündüm demiştim ya ilk başta belki sende benim gibi alıp motorunu sıfırlayıp arabayı toparlayıp binmek istersen falan benim maliyetlerime gelirsin diye düşünmüştüm o yüzden uyarmak istedim otomobil kısmına bakmadım bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın tuğral ben sadece aklında bulunsun için rahat olsun maliyet hesaplarken daha düzgün bilgiler aklında olsun diye yazdım bende iki tane 200sx topladım motorlarını ellemeden sorunsuzda 1,3 bar da kullandım hiçde masraf açmadı çok şükür.

Araba diğer ilan fiyatlarına görede gayet mantıklı gözüküyor bende bu aracı düşündüm demiştim ya ilk başta belki sende benim gibi alıp motorunu sıfırlayıp arabayı toparlayıp binmek istersen falan benim maliyetlerime gelirsin diye düşünmüştüm o yüzden uyarmak istedim otomobil kısmına bakmadım bile
    Teşekkür ederim uyarının mantıklı olduğuna zaten lafım yok ama alıcak olan şu an masraf yapamıycak o yüzden tırıs tırıs gidiyoruz Fiyat düşük olunca uygun geldi eğer aracın sahibininde dediği gibiyse borcunu bitirene kadar yürüsün yeter bize Sonra güzelce toparlanır kasa durumu önemli birde şaseye inmiş darbesi varmı? cürük durumu abartı olcağını sanmıyorum ama ne durumda vs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede bilgi yok sanırım bu araba konusunda ??

seymansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar selam herkeze;

Aracın sahibi benim..
    aracımın ilanda yazdığım neyse sıkıntısıda odur, sadece yeni bir turbo alınıp takılacak o kadar. Motor durumu gayet sağlıklı ve sıkıntısızdır.Turbom arızalanmadan önce damla yağ bile eksiltmiyordu o kadar söyliyeyim.
    kaportada biyik bir kazası belası yoktur. ön paneli ve ön çamurlukları orjinal olup daha fabrika sticerları bile üzreinde duruyor. boyası yeni durumda pırıl pırıl.
    yürüyeni difransiyeli şanzımanı sorunsuzdur.

extra olarak yapılıcak masraflar ön camda çatlak var yan sanayi olimpia cam takarsanız sıfırı 200 lira bende bu konuda yardımcı olabilirim.
    yolcu koltuğunun sol bellik kısmında sigara kutusu kadar bir aşınma var burda 50ytl'ye döşemecide hallediyorlar. ön tampon altı ekte hafif bir çatlama var macunlanıp boya atılıcak o kadar.
    kaportada kesinlikle çürük değil pas başlangıcı bile yoktur.

başka bir sorusu olan varsa sorabilir yada telden ulaşırsanız konuşabiliriz.

sitede turbom arızalandığında da konu açmıştım zaten 200sx'e turbo aranıyor diye; 2. el bi turbo aldım ama oda sıkıntılı çıktı ve şu an maddi durumlarım müsait olmadığından araçla ilgilenemiyorum, kentkonuttan ev alıcam taksitle Allah izin verirse o yüzden nakit sıkıntım var.
    düşünen arkadaşlar çekinmeden herşeyi sorabilir.. şuan zaten telefonlarım susmuyor =)
    epey bi takas teklifi alıyorum benim kafamda eg civic vardı takas için ama bakalım hayırlısı artık.
    [SIGPIC]eg is life..[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba duruyorsa satılmadıysa bizim teklifimiz geçerli Hakkı
    eger sende okey dersen gelir bakar takaslar arabaları farkıyla tabiki biz S14le sen CRX le dönersin eve Teşekkürler

seymansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kemal_H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba duruyorsa satılmadıysa bizim teklifimiz geçerli Hakkı
    eger sende okey dersen gelir bakar takaslar arabaları farkıyla tabiki biz S14le sen CRX le dönersin eve Teşekkürler
    şuan beklemedeyim haftaya çarşambaya kadar birisi için bekliycem parayı ayarlabilirse ona vericem.Kadir abiyede bilgi verdim az önce haberleşicez bi aksilik olursa.
    [SIGPIC]eg is life..[/SIGPIC]

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vaaay kadire mi bakıyosunuz bu canavarı
    araç on numara duruyor,param olsa dakka düşünmeden alırdım bunu 2. araba yapardım crx in yanına, yanlamak keyfi bambaşka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)