|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Arkadaşlar , acil bir şekilde Photoshop CS2 ya da daha sonraki versiyonların herhangi birine ihtiyacım var crackli bir şekilde olmazk üzere. Var mıdır tek link olarak indirebilecegim bir site önerisi olan ? Yarına katalog yetiştirmem lazım ve cd lerimi çalmış bir ....
|
|||
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
yeri gelmişken sorayım bende, hala ps 7 kulannıyorum cs 2-3 felan karışık geldiği için. indirmeme değecek bi fark var mı aralarında?
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Ben 7 y i hiç kullanmadım cs2 ile başladım bende ondan vazgeçemiyorum alışkanlık olsa gerek , ama tabi ki oldukça fark var aralarında
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Google de Adobe cs2 veya 3 portable şeklinde ararsan 50-60 mblık birşey bulursun setup derdi vs. yok direk indir kullan şeklinde
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
her yeni sürümde bişeyler yeni birşeyler geliyor.cs4 ve 5 3d yapılabiliyor mesela.
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
![]() cs5 başlarda çok karışık gelebilir ama bence güzel yeni bikaç araçla pratikleştirmişler.. ama şunuda söyleyeyim bende cs5'te olmasına ragmen cs3 kullanıyorum daha alışık olduğumdandır heralde
|
||
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
Crackli, Null kısaca korsan türü yazılım istemek veya yazılım paylaşmak yasaktır, uzaklaştırma sebebidir. Lütfen dikkat edelim.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|