bu istenilen rakamın altına gitti...
Printable View
ben bi stilo'ya bakmıştım yayla da ismi lazım olmayan bi galeri de şöle araba böle araba 2 parça boya var tıkır tıkır çalışıo bizde öle yamuk yumuk araç olmaz vs. vs. oto pazarına gidene kadar attı da attıydı.arabayı aldım ustaya götürdüm kaporta çok hoş ama lifte kaldırınca leş radyatörun kulağı kopuktu telle bağlamışlar traversi patlatıp kaynak yaptırmıştı vs. vs.
zaten bu araç resimlerde de belli oluo yandaki japonca stickerlardan m3 aynalarından kaputun altındaki garip aletten vs. vs. bence uzak durulması gereken bi araç.
Japonca stickerların altı bildiğiniz ev yapımı macun+sprey boya üstünü kapamak için yapıştırmışlar.
subarunun kaputuna trd stickeri yapıştıran adamdan ne beklenirki
toyota meraklısı olabilirmi acaba
Aslında başka bir açıdan yaklaşabiliriz olaya.
Madem aracın kaportası da çok kötü, 10 lira çıkar koy masaya al arabayı. Sökülüp bütün kaporta elden geçirilir . Çürükler ayıklanır, pütürlenir , mumlanır.
Motor şanzuman stock şekilde sıfırlanır.
Son olarakta Prodrive course jantlar takılıp arkadaki kanat sökülüp araç bu hale gelir.
http://imcdb.org/images/190/964.jpg
Piyasada onun bunun tecavüz ettiği ve " MÜKEMMEL, ÇİZİKSİZ , KAZASIZ , 300 / 500 BEYGİR " diye 23/25 bin liraya satılan ve mazisinden 2 veya 3 defa pert olup toplanmış arabalar douyken ortalık dediğim gibi bir proje yapılabilir diye düşünüyorum. toplamda 20 / 22 liraya gelir belki biraz daha geçer o tamamen kişinin ne yapmak istediği ile alakalı ama en ufak civatasına kadar bilirsiniz ve gönül rahatlı ile binersiniz.
ucuz etin yahnisi.
ben niye görmedim bnu bizim orda ya :D
arkadaşlar, araç sahibinin isteğini bir arkadaşımızın iletisi doğrultusunda konuyu kilitledim.
her malın bir alıcısı elbet vardır. araç ile ilgilenenler kulaktan dolma bilgiler ile değil bizaat kendileri gidip aracı incelesinler.