|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
bilindiği üzere e30ların hava akışlarında rolanti problemi vardır nette dolaşırken böyle bişey gordum bu araca sonradan takılan bir ürünmüdür yoksa orjinal midir yani her aracta varmıdır? sonradan rolantı duzelsın diye takıp kullanan varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9967147/detay? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Audi A4 2.0TFSİ ,Golf 1.4TSİ ,Ford Focus TDCİ ,Audi A4 GTR :)
|
E30 da ne gibi bir sistem var bilmiyorum, aynı motor ve aynı yıl ise muhtemelen direk alıp takabilirsin, çoğu araçta rolanti düzenleyici var ,bmw ,audi gibi VAG gurubu genelde aynı rolanti valflerini kullanır. Bu parçayı sonradan rolantiyi ayarlamak için takabilirsin fakat onu motor devrine göre açıp kapayacak bir devre yapman lazım yada standalone tarzı beyin kullanman gerekiyor.
Son Düzenleyen VM5590; 17-09-2010 10:35. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
şimdi akışmetrenin görevi rölantiyi düzenlemek değilki
![]() e30 ların hepsinde gaz kelebeğinin altında bu zımbırtı zaten var |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aynen katiliyorum bizim e30da bozulmustu kömürleri temizledik sonra defam akişmetre hava ile ilgilidir rolanti motoru ile ne alaka
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
aractaki problem rolanti bu kömur olayına baktırcam. teşekürler. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |