ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğim :D:D haftaya inş dicemde ozamanda ben yokum :D
Printable View
ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğim :D:D haftaya inş dicemde ozamanda ben yokum :D
Ahahahahaha :hehe: Abi nabıyım bu gün araba bulamadık yoksa ben hazırdımda :D Hatta çocuklara baya bir sövdüm araba bulun diye oolmadı bulamadık :D Ben gelmeyince sakin geçiyor nedense oraları bakalım havalar ısınıyor haraketlilik başlar artık :D TZ' i de cilalı bir şekilde görürsem deymesinler keyfime :D En son gördüğümde 2 haftalık pisliği vardı hahaha :D
:D inşallah kısmet 2 haftalık değildir la o otoparkta 3 gün yatsın öyle oluyo lafta kapalı otopark dışardan daha çok toz alıyo :D bugün miss gibiydi kaçırdın ayın 30'unda cilalayıp getircem senin için :D
İnşallah abim benim hahah :D En temiz Pısık Corsa' ı yakından görelim yahu :P hahaha :D Kazasız belasız abicim nazar değdirmiyim şimdi arabaya :D
Bazı zamanlar merter mc e gidiyorum tanıdık bir nissan çıkarmı diye ama hep hüsran.. Gece gittiğiniz oluyorsa, muhabbette iyiyse gelrim bende..
valla ben 8 de gittim 7 8 araba arkadaşlarla 11.30 a kadar takıldık sonra başka yere geçtik
Valla abim genellikle Merter Mc' de Cumartesi günleri genellikle 8-9' dan sonra haraketlilik başlıyor gece 1-2 ortam iyi olursa 3' e kadar gittiğini bile duydum :) Ama kimi zaman oluyor ki apaçiler basıyor onların yaptığı taşkınlık yüzünden Mc' den insanlar polisi arayıp şikayet ediyorlar onlarda gelip dağatıyorlar ortamı kuş uçuyor ondan sonra ortalıkta :)
Abi ne yaptınız siz ya :D Baskın mı yaptınız 7-8 araba ile gelip oysa ben senin tek kişi gelip tek kişi gitmene alışmıştım abi :D Arkadaş açtı şimdi sövüyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı :hehe:
Clio williams'ı gördüm telefonla konuşuyordu, selamı görmedi.
Az önce eve yetişmeye çalışırken bi a4'e ayıp ettim sanırım, sitedense o da kusuruma bakmasın :)
:D biraz reset attık ortamda kendini bilmeyenler çok az olunca muhabbet sardı :D iyi sövvv
Dolu abi doluuu :D Filtre takan geliyor esiyor gürlüyor orada hahahaha :hehe: Apaçilerin vazgeçilmez mekanı oldu onlar yüzünden :D Haftaya yamacıma alıyımda sövmekten beter edicem onu abi hahaha :D O reset' i göremedim ya canım sıkıldı şimdi :D
vv2001 gtı vardı 1 cvarı mc den gectgmde
O Merter Mc' in kadrolu uyesi serkan abi :) Gormedigim zamn olmuyor nedense :)
marmaris'in önünden gecerken japantuner,zübeyir,meh66,öner,emre abilerimi görüp cektim kenara ayak üstü biraz sohbet gırgır samata yaptık :D
sabah , değirmen sokakta ...
alper abinin RSî park halinde gördüm ...
:) maşallah.
GFJ 306 gti saat 11 cıvarlarında soyak yenişehirde.akşam merter mc gelicektim ama saat 23:30 bayrampaşalıyı aradım evdeyım dıyınce geri göndüm köprüden.gelseydim keşke.