bugün sabah biri gazlayarak yanımdan geçti corolla ile dikizden baktığım kadarıyla sefa'ya cok benziyordu acaba olabilir mi![]()
bugün sabah biri gazlayarak yanımdan geçti corolla ile dikizden baktığım kadarıyla sefa'ya cok benziyordu acaba olabilir mi![]()
dün şirinevlerde saro-ş yu gördüm korna tacizlerinde bulundumarkasını dönene kadar geçtim o beni göremedi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
SBL 306, EMG gsİ, SVU gsi, KN 306, TT cooper, 38 UE typer gece 2 gibi gazlıyorlardı...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
selim bayrakı gördüm sabah hürriyet gazetesinin önündeydi trafikle bogusuyordu =) kendısını sahsen tanımam ama arac onun aracıydı...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
kafa kafaya gittiyse SVU,
SVU için güzel sonuç
klima, sunroof ve takılı olması ; EMG + Emreye faktörünü de katarsak + [40-50kg] ı vardır SVU nun
emre ne oldu lan geçicem içinden falan diyordun![]()
Loading...
bir kaç kez denk geldi. rumeli hisarüstünde kırmızı bir mazda rx görüyorum. egsoz sanırım stock fakat filtreyi fena salmış tamponun altına.
Şu an 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 konuk)