|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: A3 Turbo
|
sevgili dostlar MNG Kargo Acentesiyim ve müşteri hizmetlerinde çalışacak elaman arıyorum. Çalışılacak şube Bayraklı, yer manavkuyu Atagöz hastanesi yanı (şube Bayraklı'da değil karışmasın) Aşağıdaki özellikleri taşıması dahilinde tanıdık eş dost olması benim için daha iyi olacağından buradan gelecek başvurulara öncelik tanınacaktır.
* Enaz yüksek okul mezunu (bölüm önemli değil aöf de kaydı olması da yeterli) * İyi derece klavye kullanabilen * Telefonda iletişim becerisine sahip, * Türkçe'yi iyi kullanabilen tonlaması ve diksiyonu düzgün, * Müşteri Odaklı, genç,dinamik- insan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek, * Takım çalışmasına yatkın, * Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyumlu. Olanaklar: Maaş (650TL), SSK, Yemek Başvuru : MNG Kargo Bayraklı Acente Müdürlüğü (1586/8 Sok. No:5 Kırkpınarlar İş Merkezi C İşyeri) Telefon : 486 72 48 - 486 83 36 GSM : 0554 985 97 55 Tuncay KARATAŞ Son Düzenleyen BlackStone; 17-09-2010 22:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
650 lıraya mı calısıyor bu vazıfta ınsanlar
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 gtı
|
daha vasıflı insanlar daha ucuza çalışabiliyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: A3 Turbo
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
esnek calisma saatleri lafininda hastasiyim
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|